Filmele originale ale lui Netflix trec uneori puțin observate, pentru că serviciul de streaming nu face mari eforturi cu marketingul înainte de lansare. Dar unele ies din anonimat și au vizualizări substanțiale – cum este cazul noului thriller „Intrusion/Intrus”, care domină toată concurența de ceva vreme, scrie ComicBook.

Freida PintoFoto: captura Netflix

Filmul, în care joacă Freida Pinto (din „Slumdog Millionaire”), a fost lansat pe 22 septembrie și s-a bucurat de succes imediat.

Conform noilor date de la Nielsen, se estimează că „Intrusion” a avut 331 de milioane de minute de vizualizări de la lansare până la 26 septembrie.

Nielsen a avut măsurători pentru întreaga săptămână și „Intrusion” a depășit filmele tuturor celorlalte servicii de streaming, deși nu a fost disponibil în primele două zile.

Netflix avusese primele cinci cele mai văzute filme din acea săptămână, cu „Grown Ups/Oameni mari și fără minte” pe al doilea loc cu doar 40 de milioane de minute mai puțin decât „Intrusion”.

Filmele „The Starling/Graurul”, „Safe House/Casa conspirativă” și „My Little Pony/Micul meu ponei: prietenia este magică” au fost celelalte performere.

În trecut, thrillerele au mers bine pe Netflix, iar „Intrusion” nu este o excepție.

Este despre o femeie, Meera Parsons, care se mută împreună cu soțul într-un orășel, iar în casa lor are loc o spargere. În cele din urmă începe să bănuiască lucruri sinistre în spatele locuitorilor din oraș.

„Intrusion este un film care-ți dă fiori și când nu au loc acte de violență fizică. Pe când Meera și Henry își văd de viața lor, lucrând, dând o petrecere prietenească sau doar interacționând cu alți oameni, este prezentă o senzație inexplicabilă de amenințare în creștere și anxietate”, scrie EastMojo.