Leonardo Di Caprio și Jennifer Lawrence avertizează lumea cu privire la o cometă care urmează să distrugă planeta într-un prim trailer al filmului Don't Look Up. Filmul, scris şi regizat de Adam McKay, va fi lansat de Netflix pe 24 decembrie.

Don't Look Up cu Leonardo Di Caprio și Jennifer LawrenceFoto: Captura YouTube

„Don't Look Up” este scris şi regizat de laureatul cu Oscar, Adam McKay („The Big Short”), iar din distribuţie mai fac parte Mark Rylance, Ron Perlman, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Scott Mescudi (alias Kid Cudi), Himesh Patel, Melanie Lynskey, Michael Chiklis şi Tomer Sisley, relatează News.ro.

În distribuţie sunt şi Cate Blanchett şi Meryl Streep, Rob Morgan, Jonah Hill, Tyler Perry.

Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence), o proaspătă absolventă a facultăţii de Astronomie, şi profesorul ei, dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio), fac o descoperire uluitoare: o cometă care orbitează în sistemul solar. Prima problema este că traiectoria ei indică o coliziune directă cu Pământul. A doua este că nimănui nu pare să-i pese. Aparent, vestea unei comete de dimensiunea Everestului care ar putea distruge Pământul este una greu de digerat. Cu ajutorul doctorului Oglethorpe (Rob Morgan), Kate şi Randall pornesc într-un turneu mediatic, care îi poartă din cabinetul indiferentei doamnă preşedinte Orlean (Meryl Streep) şi al fiului ei linguşitor şi angajat în funcţia de şef de personal, Jason (Jonah Hill), până în studiourile The Daily Rip, un matinal plin de viaţă, găzduit de Brie (Cate Blanchett) şi Jack (Tyler Perry). La doar şase luni distanţă de impactul cu cometa, gestionarea unui flux de ştiri de 24 de ore şi atragerea atenţiei publicului obsedat de reţelele de socializare înainte de a fi prea târziu se dovedeşte a fi o sarcină surprinzător de comică.