Actorul american Michael K. Williams, în vârstă de 54 de ani, cunoscut pentru rolul din „Cartelul crimelor/ The Wire”, a fost găsit fără viaţă în apartamentul său din New York, relatează The Hollywood Reporter, potrivit News.ro.

Michael K. Williams Foto: Rodrigo Varela / Getty Images / Profimedia Images

Autorităţile americane indică o posibilă supradoză drept cauză a decesului, deşi această ipoteză nu a fost deocamdată confirmată oficial, potrivit Agerpres care citează EFE.

Williams, de cinci ori nominalizat la Emmy, a jucat cel mai recent rolul Montrose Freeman în „Lovecraft Country” (HBO) şi în miniseria „When They See Us” (Netflix), regizată de Ava DuVernay.

El a mai avut roluri în „Boardwalk Empire”, din 2010 până în 2014, şi în miniseria „The Night Of” din 2016.

Născut în Brooklyn (New York), pe 22 noiembrie 1966, şi-a început cariera ca dansator, inclusiv în turneele unora ca George Michael şi Madonna, înainte de a deveni actor de teatru. După ce s-a alăturat National Black Theatre din New York, a debutat pe marile ecrane în „Bullet” (1996), alături de Mickey Rourke şi Tupac Shakur.

Williams a mai apărut în episoade din „The Sopranos”, „Alias” şi „Boston Legal”, apoi în „The Wire”, în care a jucat din 2002.