​Blockbuster-ul SF SPUTNIK va fi disponibil din 3 Septembrie online, în exclusivitate pe www.play.happycinema.ro

Sputnik pe play.happycinema.roFoto: Happy Cinema

Cu peste 1 milion de vizionări în Rusia în primele 4 luni de la lansarea pe VOD, SPUTNIK este un thriller SF spectaculos și intens, care va ține spectatorii cu sufletul la gură din primul până în ultimul minut.

Sinopsis:

Uniunea Sovietică, 1983. O navă spațială se întoarce pe Pământ, dar doar unul dintre cei doi cosmonauți mai este în viață. Ce s-a întâmplat la bord rămâne un mister, însă toate indiciile arată faptul că astronautul a intrat în contact cu o formă de viață extraterestră și nu s-a întors singur. Un monstru trăiește înăuntrul lui. Iar armata sovietică are planuri sinistre pentru acest vizitator.

Trailerul poate fi vizionat aici:https://bit.ly/38OiQEl

Plasat în timpul Războiului Rece, SPUTNIK ne arată cât de departe poate merge un regim politic opresiv în încercarea de a câștiga un conflict militar și ideologic. Colonelul Semiradov, jucat de Fedor Bondarchuk (regizorul Stalingrad și fiul celebrului Sergei Bondarchuk) este hotărât să se folosească de extraterestru în scopuri ostile, iar fiecare personaj are proprii demoni de înfruntat.

Filmul poate fi vizionat în continuare și pe marele ecran, în cinematografele HAPPYCINEMA® din București, Buzău, Focșani, Alexandria, Bistrița, Bacău, Vaslui și Botoșani.

Bilete și Program pe www.happycinema.ro

Filmul este distribuit de HAPPYCINEMA®.