Netflix a lansat luni trailerul pentru prima parte a ultimului sezon din serialul spaniol "La Casa de Papel" ("Money Heist"), care va fi difuzat în două părţi, volumul 1 pe 3 septembrie, iar volumul 2 pe 3 decembrie.

La Casa de Papel trailerFoto: Captura YouTube

Netflix a anunţat în iunie deschiderea unei liste de rezervări pentru ca fanii să poată vizita, vara aceasta, platourile de filmare din Paris, Londra, New York, Ciudad de Mexico şi Miami.

Reprezentanţii Netflix au promis că fanii vor putea să ajungă şi în diverse spaţii din Los Angeles, Sao Paulo, Singapore, Roma şi Madrid în care au fost filmate scene pentru această producţie.

Datele 3 septembrie şi 3 decembrie au fost alese pentru lansarea în două părţi a celui de-al cincilea sezon al acestui serial, considerat unul dintre cele mai mari succese din istoria televiziunii spaniole.

Prima parte din ultimul sezon va prezenta o confruntare războinică dusă la extrem pentru a anihila grupul de protagonişti, La Banda, în timp ce a doua parte se va concentra mai mult asupra emoţiilor personajelor principale şi, prin urmare, va fi "o călătorie pe harta lor sentimentală, care ne va conecta direct cu despărţirea de ele", a explicat creatorul serialului, Alex Pina.

"Se apropie finalul celui mai mare jaf din istorie, care a început ca un furt şi care, acum, se va transforma într-un război", spuneau în iunie reprezentanţii platformei Netflix.