Postul ABC a anunţat că va lansa sezonul 18 din serialul "Grey’s Anatomy" cu Ellen Pompeo, care îşi va prelungi contractul pentru a continua să o interpreteze pe Dr. Meredith Grey, scrie Variety, potrivit News.ro.

Grey’s AnatomyFoto: Captura IMDB

Drama medicală, în prezent aflată la sezonul al 17-lea, este pe primul loc în topul serialelor de televiziune, cu audienţă în rândul persoanelor cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, atrăgând 8,3 milioane de telespectatori.

ABS a prelungit şi "Station 19", un spinoff al "Grey’s Anatomy", cu al cincilea sezon. Cele două seriale sunt cele mai vizionate la ABC.

"Grey’s Anatomy" a schimbat mai multe distribuţii de-a lungul anilor, cu Giacomo Gianniotti şi Jesse Williams care au părăsit serialul în ultimele luni.

Dar Variety a confirmat că actorii din distribuţia originală Chandra Wilson şi James Pickens Jr. vor apărea şi în sezonul 18 alături de Pompeo.

"Grey's Anatomy" a fost unul dintre primele seriale a căror producţie a fost oprită în luna martie, când a izbucnit pandemia. Al 17-lea sezon al dramei medicale produse de Shonda Rhimes abordează pandemia.