Filmările la programul special "Friends", cu Matt LeBlanc, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer şi Matthew Perry, care va fi difuzat de HBO Max, s-au încheiat, relatează News.ro.

Contul de Instagram oficial al serialului a anunţat că această reuniune, foarte aşteptată de fani, s-a încheiat.

"S-a terminat! Puteam fi mai încântaţi? Friends: The Reunion soseşte în curând pe HBO Max", este mesajul de pe contul de Instagram.

După mai multe amânări din cauza crizei sanitare, episodul special "Friends" a început să fie filmat la Los Angeles la începutul săptămânii. Scenele au fost turnate în studioul original, Stage 24 al Warner Bros.

Programul special difuzat de HBO Max va reuni întreaga distribuţie pentru prima dată de la încheierea serialului: Matt LeBlanc, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer şi Matthew Perry. Fanii nu trebuie să se aştepte la un nou episod scenarizat, ci la o conversaţie între starurile din serialul original.

Primele imagini cu decorul au fost dezvăluite. Se poate vedea canapeaua lui Ross, Chandler, Joey, Rachel, Monica şi Phoebe din Central Perk, precum şi masa din lemn şi semnul "Rezervat".