​Happy Cinema s-a redeschis în București, Bacău, Buzău, Bistrița, Alexandria și Focșani. Spectatorii se pot bucura în condiții de siguranță de filme variate și de popcorn din plin! Cinematografele funcționează cu capacitate redusă, doar 30% din locuri sunt puse în vânzare, la un tarif special de 11 lei/bilet.

Happy CinemaFoto: Happy Cinema

Happy Cinema București funcționează din nou de luni, 25 ianuarie 2021, iar filmele care pot fi vizionate includ noutăți precum: Dama de cupă (dramă premiată la Sundance), Cei mai frumoși ani (comedie cu Fanny Ardant), În absența dvs (în regia lui Ken Loach) și Clubul tinerelor vrăjitoare (horror).

În viitorul apropiat, Happy Cinema va prelua o nouă locație, la Vaslui, în Silver Mall, unde publicul va avea la dispoziție 2 săli primitoare.

HAPPYCINEMA® este al doilea lanț de cineplexuri ca acoperire națională și este un brand construit cu un capital 100% românesc. Extinderea rețelei se va realiza prin deschiderea a trei noi locații: în Vaslui, Slobozia și încă un cinema în București, în Colosseum Mall.

Pentru cinefilii care preferă să urmărească filme de acasă, Happy Cinema a lansat anul trecut, ca urmare a restricțiilor impuse de pandemie, o platformă de streaming online cu o varietate de producții. În premieră online pe platformă spectatorii pot viziona Haunt (Regia: Scott Beck, Bryan Woods) și Blackbird (Regie: Roger Mitchell).

În Haunt, de Halloween, un grup de prieteni se aventurează într-o casă bântuită „extremă” care promite să se hrănească cu cele mai întunecate temeri ale lor. Noaptea lor devine mortală pe măsură ce ajung la concluzia îngrozitoare că unele coșmaruri sunt reale.

Blackbird, cu o distribuție de excepție, Susan Sarandon, Kate Winslet și Mia Wasikovskycu, spune povestea unei femei diagnosticate cu o boală în fază terminală, care își strânge familia în jurul ei pentru un ultim weekend de rămas bun, înainte ca ea să moară.

Platforma poate fi accesată aici: https://play.happycinema.ro