„Singur acasă”, „O noapte la muzeu”, „Cu duzina e mai ieftin!” și „Jurnalul unui puști”. Toate aceste titluri vor fi ecranizate în viitor, anunță directorul executiv Disney, Bob Iger. Conform spuselor sale, filmele de succes vor fi „reimaginate” și vor apărea pe noul serviciu de streaming pe care compania americană îl va lansa în noiembrie, intitulat Disney +, potrivit CNN.

Singur acasăFoto: Flickr

În luna martie, Disney a achiziționat majoritatea activelor companiei Twenty-First Century, în urma unei tranzacții în valoare de 71 de miliarde de dolari- inclusiv mai multe francize.

Disney nu a oferit detalii despre cum sau când va fi relansat filmul sau cine va primi roluri în lungmetraj. „ Ne concentrăm și pe a maximiza succesul multitudinii de titluri extraordinare care vin de la Fox. Mai mult, le vom pune și pe platformele noaste- de exemplu „Singur acasă”, „O noapte la muzeu”, „Cu duzina e mai ieftin!”, „Jurnalului unui puști” pentru o nouă generație care va reprezenta publicul Disney+”, a spus marți directorul executiv al Disney.

În aprilie, compania și-a prezentat serviciul de streaming Disney +, care va fi lansat în America de Nord din noiembrie.

Pe platformă, utilizatorii se pot uita la filme de la Marvel, dar și la „Star Wars” sau la animații produse de Disney și Pixar. Serviciul va costa 6,99 de dolari pe lună, ceea ce reprezintă jumătate din prețul unui abonament standard de la Netflix.