Meryl Streep, Nicole Kidman şi Ariana Grande se află în fruntea distribuţiei unui film muzical intitulat 'The Prom' pe care îl pregăteşte Ryan Murphy pentru platforma digitală Netflix, a informat marţi site-ului de specialitate Deadline, scrie Agerpres, citând EFE.

Meryl StreepFoto: Reuters

Cunoscut ca producător, scenarist şi regizor, Murphy este una din marile nume ale televiziunii colaborând în ultimii ani la seriale de succes precum 'Glee', 'American Horror Story', 'American Crime Story' sau 'Feud'.

Murphy, care a semnat în 2018 un acord cu Netflix pentru a derula mai multe proiecte pentru gigantul digital, va regiza şi va produce acest film care va ecraniza musicalul 'The Prom', în care vor mai juca de asemenea James Corden, Awkwafina, Keegan-Michael Key şi Andrew Rannells.

Subiectul din 'The Prom' se axează asupra a patru figuri muzicale de pe Broadway (interpretate în film de Streep, Corden, Kidman şi Rannells) care după eşecul unui spectacol încearcă să-şi reactiveze carierele.

Planul lor începe să dea roade când întâlnesc o fată din Indiana ce nu poate merge la balul de sfârşit de liceu, pentru că nu este lăsată să participe alături de iubita sa.

Ariana Grande, una din vedetele pop ale momentului, va interpreta în 'The Prom' una dintre fetele populare ale liceului.

Deadline a asigurat că vedetele din distribuţia filmului s-au alăturat fără ezitare la acest proiect, datorită ideilor de includere şi toleranţă pe care le subliniază scenariul.

Murphy preconizează să înceapă filmările în decembrie pentru ca musicalul să fie lansat la sfârşitul anului 2020, mai întâi în cinematografe şi apoi pe Netflix, pentru a putea astfel participa la gala premiilor ce vor fi înmânate în 2021.