​Au apărut primele imagini ale accidentului în care a fost implicat actorul George Clooney. Momentul impactului dintre scuterul condus de actor și un camion de mici dimensiuni a fost surprins de camerele video din zonă.

Momentul accidentului lui George ClooneyFoto: Captura video

În imaginile făcute publice de Corriere dela Sera se vede cum actorul intră frontal în autovehicul, iar apoi cade pe asfalt.

Actorul şi regizorul american George Clooney a suferit răni uşoare în urma unui accident rutier produs pe insula italiană Sardinia - în care a fost implicat un scuter -, unde starul hollywoodian se află pentru a filma o miniserie de televiziune.

Potrivit Agerpres, George Clooney, în vârstă de 57 de ani, părăsise de puţin timp hotelul în care era cazat şi se deplasa pe un scuter în momentul în care s-a tamponat cu un camion de mici dimensiuni, a dezvăluit revista italiană Chi într-un articol publicat pe site-ul ei. Starul american a fost transportat la spital şi a fost externat după o perioadă de timp din camera de urgenţe, având o contuzie uşoară la nivelul unui genunchi, a anunţat agenţia de presă ANSA.

George Clooney se află în Sardinia pentru a filma o miniserie TV inspirată din romanul cu accente de satiră "Catch 22", scris de Joseph Heller. George Clooney a devenit celebru cu rolul interpretat în serialul TV "E.R." De atunci, starul american a făcut cu succes tranziţia spre cinematografie şi a câştigat un Oscar în 2006 pentru rolul secundar din filmul "Syrianna" şi un Oscar în 2013 în calitate de producător al filmului "Argo".