Actrita americana Debbie Reynolds a murit la varsta de 84 de ani in urma unui accident vascular cerebral, la numai o zi dupa ce si-a pierdut fiica, pe Carrie Fisher, scrie BBC pe pagina de internet. Presa americana spune ca Debbie Reynolds, celebra pentru rolul din 1952 din musicalul "Cantand in ploaie", fusese trasportata miercuri dimineata la un spital din Los Angeles, dar nu a putut fi salvata.

HotNews.roFoto: Hotnews

Fiica ei, actrita Carrie Fisher, vedeta a "Star Wars", a murit marti, la 60 de ani in urma unui infarct suferit in avion.

Decesul lui Debbie Reynolds a fost anuntat de fiul actritei, Todd Fisher, care a declarat agentiei AP: "Este acum cu Carrie si noi toti avem inimile frante". El a adaugat ca stresul provocat de moartea surorii sale a fost "prea mult" pentru mama lui.

Marti, Debbie Reynolds publicase pe Facebook un mesaj despre fiica sa: "Multumesc tuturor celor care au apreciat talentul iubitei si minunatei mele fiice. Sunt recunoscatoare pentru gandurile si rugaciunile care o insotesc acum spre urmatoarea oprire".

Reynolds a jucat roluri principale in comedii si musicaluri importante de la Hollywood, in anii 1950 - 1960. Ea a devenit vedeta la doar 19 ani cu rolul din "Singing in the rain" ("Cantand in ploaie").

In 1964, a primit o nominalizare la Oscar, la categoria Cea mai buna actrita in rol principal, pentru rolul din musicalul "The Unsinkable Molly Brown". In 2015, a primit premiul pentru intreaga cariera din partea Screen Actors Guild. Distinctia i-a fost inamanata chiar de fiica ei.