HBO a lansat cel de-al doilea teaser de 50 de secunde pentru "Valea Muta", prima miniserie realizata in Romania, in regia lui Marian Crisan. Thrillerul, vazut prin ochii a doi adolescenti a caror intalnire clandestina se transforma intr-un cosmar, va avea premiera in octombrie.

HotNews.roFoto: Hotnews

Noua productie HBO Europe va avea patru episoade si este o adaptare a unui format norvegian, "Øyevitne/Eye Witness", iar scenariul miniseriei "Valea Muta" este semnat de Cristian Barna.

  • "Valea Muta" exploreaza relatia dintre doi adolescenti care oscileaza intre prietenie si atractie, in timp ce sunt prinsi intr-o serie de evenimente care ii pun in pericol: ei devin martorii unor crime comise intr-o padure de langa Brasov

In aceasta productie originala HBO, Filip (interpretat de Theodor Soptelea) si Horia (Vlad Balan) sunt doi adolescenti care par legati de o prietenie obisnuita. Insa in urma unui popas nocturn la cabana lui Horia, acestia isi descopera atractia reciproca si au o aventura clandestina.

Cand o masina opreste in apropierea cabanei, Filip si Horia se trezesc in plin cosmar: devin martorii unei crime multiple. De teama ca marturisirea lor le va deconspira relatia, cei doi decid sa pastreze tacerea. Dar in scurt timp secretul lor se va dovedi tot mai greu de pazit, iar Filip si Horia vor intra intr-un lant de evenimente infricosatoare.

Regia ii apartine lui Marian Crisan (cel care in 2008, castiga cu Megatron trofeul Palme D'Or la Cannes pentru cel mai bun scurtmetraj), iar in productie joaca Theodor Soptelea, Vlad Balan, Rodica Lazar, Emilian Oprea, Alexandra Fasola, Corneliu Ulici, Mihai Calin, Alina Berzunteanu, Adrian Paduraru, Ovidiu Niculescu si altii.