Directorii postului de televiziune HBO au anuntat ca nu vor mai produce un al doilea sezon din ”Vinil”, un serial produs de Martin Scorsese si Mick Jagger, inspirat din industria muzicala a anilor 1970, informeaza revista Rolling Stone.

Vinil - HBOFoto: HBO Romania

“Dupa ce am analizat cu atentie situatia, am decis sa nu producem un al doilea sezon din serialul Vynil [..]. Evident, nu a fost o decizie pe care am luat-o cu usurinta. Apreciem enorm echipa din spatele serialului si intreaga echipa de actori care au lucrat din greu si cu pasiune la acest proiect”, se arata in comunicatul remis de HBO.

Asta dupa ce presedintele HBO Programming, Michael Lombardo, anuntase la sfarsitul lunii februarie ca HBO va realiza si un al doilea sezon pentru “Vinil”.

In luna mai, insa, functia de director de programe HBO a fost preluata de Casey Bloys.

*Despre Vinil:

Actiunea din Vinil se petrece in anii 70 si prezinta un New York in care drogurile se consumau la discretie, iar rock-n-roll-ul spargea timpane. Pe langa rock, serialul vine cu o doza de istorie a culturii hip-hop, punk si disco din acea perioada, presarata cu ceva sex. Povestea e spusa din perspectiva lui Richie Finestra - interpretat de Bobby Cannavale -, seful casei de productie American Century.

Citeste recenzia serialului aici.