Cea mai de succes comedie romantică românească, “Minte-mă frumos” are parte de o continuare.

Foto:

“Minte-mă frumos în Centrul Vechi” se filmează în această perioadă la București și are în distribuție pe cei doi protagonişti care au fost sarea şi piperul primei părţi: Antoaneta Zaharia şi Marius Damian. Alături de ei vor apărea cosacraţii: Coca Bloos, Adriana Trandafir, Emilian Oprea şi George Pişteranu, precum şi tineri actori: Pavel Ulici, Nicoleta Hâncu, Alexandru Unguru, Aida Economu, Sorin Miron şi Diana Roman. Apariţii speciale vor avea: Viorel Lis, Codin Maticiuc şi Virgil Ianţu.

În regia lui Iura Luncașu și cu un scenariu semnat de Adrian Lustig, "Minte-mă frumos în Centrul Vechi" spune povestea a cinci tineri actori ce pregătesc un spectacol într-un teatru din Centrul Vechi. Doru, Dora, Lucy, Alecu şi Freddy alcătuiesc un armonios pentagon amoros. Dora şi Lucy sunt îndrăgostite de Doru, dar Doru e îndrăgostit de păcănele. Alecu e îndrăgostit de Dora, dar se mulţumeşte cu Lucy. Lucy se mulţumeşte cu toţi, dar Freddy… Chiar: pe cine iubeşte Freddy? Că doar nu pe Antonio, sufleurul trupei… Un singur lucru e cert: cămătarii nu-l iubesc deloc pe Doru, mai ales când e în joc onoarea brandului Marlon. Noroc cu Toni, care, deşi au trecut 3 ani de la „Minte-mă frumos”, nu şi-a pierdut talentul de hacker. Şi cum Oana, soţia lui, şi-a pus în minte să-i năşească pe Dora şi Doru, Toni mai loveşte o dată.

Apropo: piesa pe care o repetă tinerii actori se cheamă: „Jocul dragostei şi al întâmplării”. Cine va câştiga jocul: dragostea sau întâmplarea?

Filmările au început pe 23 septembrie și durează 3 săptămâni. Se filmează în diferite locații din București şi din împrejurimi.

Imaginea filmului este semnată de Andrei Băltărețu. Producător este Cristina Dobrițoiu (Movie Production).

“Minte-mă frumos în Centrul Vechi” urmează a fi lansat în cinematografele din România de 1 Aprilie, 2016. Nu e păcăleală ...