Actrita americana Christine Cavanaugh, care si-a imprumutat vocea pentru mai multe seriale animate, printre care si "Laboratorul lui Dexter/ Dexter's Laboratory", a murit la varsta de 51 de ani. Christine Cavanaugh a murit cu trei zile inainte de Craciun, dar detaliile legate de decesul sau sunt neclare, potrivit tmz.com, citat de Mediafax.

Christine CavanaughFoto: Captura Youtube.com

Christine Cavanaugh si-a imprumutat vocea pentru mai multe personaje de animatie, printre care Chuckie din "Rugrats", Babe din "Babe - Cel mai curajos porc din lume", Bud din "Fetitele Powerpuff/ The Powerpuff Girls" si Dumpling din "101 dalmatieni/ 101 Dalmatians: The Series".

Aceasta a renuntat sa isi mai imprumute vocea pentru animatii in 2001, iar actrita Nancy Cartwright a preluat rolul sau din "Rugrats".

Christine Cavanaugh s-a nascut pe 16 septembrie 1963, in Utah, SUA, si s-a mutat apoi in Los Angeles, California. Aceasta s-a casatorit cu Kevin James Cavanaugh in 1985, dar cei doi au divortat ulterior, se arata intr-un necrolog publicat in Los Angeles Times.

O ceremonie in memoria sa a avut loc in Antelope Island, in Utah, un loc pe care ii placea sa-l viziteze impreuna cu tatal sau.