LUPU, filmul de debut al lui Bogdan Mustață intră în cinematografe din 4 octombrie. Filmul îl are în rolul principal pe tânărul Mihai Vasilescu aflat la debut, alături de Ada Condeescu, Costel Cașcaval, Carmen Ungureanu, Alexandru Potocean și Camelia Zorlescu, cu participarea extraordinară a lui Sergiu Nicolaescu, în ultimul său rol.

“Nu vreau să existe nimic altceva în afară de ce este pe ecran” (Bogdan Mustață)

Ce se poate întâmpla în mintea unui adolescent de 16 ani când se îndrăgostește pentru prima dată? Lupu trăiește cea mai stranie vară din viața sa. Mama lui are un nou iubit, fata care se lipește de el pe holurile întunecate ale blocului e posibil să nu existe și tatăl mort îi cere ajutorul din camera alăturată.

LUPU va avea doua proiecții pentru public înainte de lansarea oficială în cinema.

Prima proiecție va avea loc pe 20 septembrie, în cadrul Nopții Albe a Filmului Românesc, la Cinema Studio, unde regizorul și o parte din echipă vor răspunde la întrebările publicului, după film.

Pe 2 octombrie, echipa de promovare, în colaborare cu sub25.ro, pregătește un eveniment special, în cadrul căruia 100 de spectatori alesi în urma unui concurs pe facebook vor fi inițiați în universul labirintic al lui LUPU , la Club Control. Detalii despre concurs gasiti pe pagina de Facebook a filmului: www.facebook.com/Lupu2013.

Premiera oficiala va avea loc pe 3 octombrie, la Cinema Elvira Popescu, urmând ca din 4 octombrie filmul să poată fi văzut în mai multe cinematografe din București și din țară.