Actorul american Ben Affleck a fost ales de studioul Warner pentru a-i succeda lui Christian Bale in rolul lui Batman, scrie AFP.

Emblema lui BatmanFoto: 80stees.com

Warner anuntase in iulie ca doreste sa reuneasca super-eroii Superman si Batman intr-un film, a carui lansare este prevazuta in 2015, dupa "Man of Steel" lansat in acest an.

Christian Bale, care a interpretat acest super-erou in trilogia "Batman" de Christopher Nolan, anuntase ca nu doreste sa revina la acest personaj.

"Stiam ca avem nevoie de un actor extraordinar pentru a-l interpreta pe unul dintre super-eroii cei mai populari ai DC Comics si Ben Affleck indeplineste toate aceste conditii", a declarat Greg Silverman, presedintele Warner Bros, intr-un comunicat publicat de revista Variety.

Filmul, al carui titlu nu a fost inca ales, va fi regizat de Zack Snyder, care a regizat si "Man of Steel", iar britanicul Henry Cavill il va interpreta pe Superman.

"Man of Steel" a relansat cu succes mitul lui Superman cu vanzari mondiale de 650 de milioane de dolari, dintre care 290 milioane in America de Nord.