Johnny Depp este in negocieri pentru a juca alaturi de Meryl Streep in musicalul "Into the Woods", o adaptare a unei piese de pe Broadway semnata de Steven Sondheim si regizata de Rob Marshall. Actorul ar trebui sa joace rolul Brutarului in aceasta noua versiune a musicalului "Into the Woods", anunta Mediafax, citand hollywoodreporter.com. Meryl Streep a confirmat deja ca va aparea in acest film, in rolul Vrajitoarei.

"Into the Woods" spune povestea unui brutar si a sotiei acestuia, care fac o intelegere cu o vrajitoare pentru a putea avea un copil. In calatoria lor printr-o padure, cei doi se intalnesc cu personaje precum Scufita Rosie, Cenusareasa si Jack (cel cu vrejul de fasole). Fiecare din aceste personaje trebuie sa-i invete anumite lucruri pe cei doi protagonisti si sa le arate ce se intampla dupa "si au trait fericiti pana la adanci batraneti".

Aceasta ar fi a doua colaborare a lui Depp cu Sondheim la un musical, dupa "Sweeney Todd" (2007). De asemenea, ar fi prima colaborare a lui Depp cu actrita Meryl Streep.

Johnny Depp este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din generatia sa, alaturi de George Clooney si Brad Pitt. Actor versatil si extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simtit in largul lui atat in productiile hollywoodiene - mai ales in franciza "Piratii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco" -, dar si in productii independente, precum recentul "Jurnalul unui iubitor de rom" si, mai ales, in colaborarile sale cinematografice cu regizorul Tim Burton - "Edward Maini-de-foarfece", "Legenda calaretului fara cap/ Sleepy Hollow", "Corpse Bride/ Mireasa moarta", "Alice in Tara Minunilor" si "Umbre intunecate/ Dark Shadows".

Meryl Streep a castigat anul trecut premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal, pentru interpretarea fostului premier britanic Margaret Thatcher, in filmul "Doamna de Fier/ The Iron Lady". Acesta a fost cel de-al treilea Oscar castigat Meryl Streep, dupa cele care i-au recompensat prestatiile din "Kramer contra Kramer" si "Alegerea Sophiei". Streep are, in total, 17 nominalizari la Oscar. Cu filme precum "Vanatorul de cerbi", "Podurile din Madison County" si "Julie si Julia", Meryl Steep este o adevarata legenda a cinematografiei mondiale.