Proiectiile speciale in memoria regizorului Sergiu Nicolaescu, organizate vineri si sambata noaptea in 5 cinematografe din Bucuresti si din tara au atras aproximativ 15.000 de spectatori, au declarat duminica, pentru Mediafax, reprezentantii RADEF RomaniaFilm. Proiectiile in memoria lui Sergiu Nicolaescu au fost organizate la cinema Patria din Bucuresti, la cinematograful "Sergiu Nicolaescu" din Targu-Jiu, dar si la salile de cinema "Florin Piersic" din Cluj-Napoca, Patria din Craiova si Premiera din Ploiesti, de catre Regia Autonoma a Distributiei si Exploatarii Filmelor - RADEF RomaniaFilm.

Proiectiile, la care accesul publicului a fost gratuit, s-au desfasurat vineri si sambata, intre orele 22.00 si 05.00. Printre filmele proiectate s-au numarat "Dacii", "Revansa", "Ultimul cartus" si "Nemuritorii".

La toate proiectiile au participat aproximativ 15.000 de spectatori, dintre care cei mai multi - peste 5.000 - au mers sa vizioneze filmele lui Sergiu Nicolaescu la cinema Patria din Capitala, au declarat reprezentantii RADEF RomaniaFilm.