Asociatia Uniunea Producatorilor de Film si Audiovizual din Romania - Patronatul Societatilor de Productie din Cinematografie si Televiziune (U.P.F.A.R. / P.S.P.C.T.), în parteneriat cu Uniunea Cineaștilor din România, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, a decernat premiile pentru cele mai bune producții ale anului 2012, în cadrul Galei de decernare a premiilor Festivalului INDIE al Producătorilor de Film Independenți IPIFF7.

Premiile acordate în cadrul Galei IPIFF7 au fost următoarele:

Marele PremiuI PIFF7 a fost acordat de către Uniunea Producatorilor de Film si Audiovizual din Romania celei mai bune companii de producție de film – “LIBRA FILM “, Dlui. Tudor GIURGIU și Dnei. Oana GIURGIU.

- TROFEUL IPIFF 2012 pentru cea mai bună producție de FILM DE LUNG METRAJ DOCUMENTAR a fost acordat companiei de producție de film "STRADA FILM" pentru filmul “TURN OFF THE LIGHT”.

- DIPLOMA IPIFF 2012 - Dnei. Ivana MLADENOVIC, pentru regia filmului “TURN OFF THE LIGHTS”.

- TROFEUL IPIFF 2012 pentru cea mai bună producție DE FILM DE SCURT METRAJ a fost acordat companiei de producție de film "MANDRAGORA" pentru filmul “FOTOGRAFII DE FAMILIE”.

- DIPLOMA IPIFF 2012- Dlui. Andrei COHN pentru regia filmului “FOTOGRAFII DE FMILIE”.

- TROFEUL IPIFF 2012 pentru cea mai bună producție INDIE DE FILM DE LUNG METRAJ DE FICȚIUNE a fost acordat companiei de producție de film "DAKINO PRODUCTION” pentru filmul "ŞI CAII SUNT VERZI PE PEREŢI”.

-DIPLOMA IPIFF 2012 - Dlui. Dan CHIȘU pentru regia filmului "ŞI CAII SUNT VERZI PE PEREȚI”.

- TROFEUL IPIFF 2012 pentru cea mai bună producție INDIE DE SCURT METRAJ DE FILM DE FICTIUNE a fost acordat companiei de producție "DE FILM" pentru filmul „BLU”.

-DIPLOMA IPIFF 2012- Dlui. Nicolae Constantin TANASE pentru regia filmului „BLU”.

- TROFEUL IPIFF 2012 EX EQVO PENTRU CEA MAI BUNĂ PRODUCȚIE A ȘCOLILOR DE FILM a fost acordat : U.N.A.T.C. I.L CARAGIALE- pentru filmul „MY BABY”.

-DIPLOMA IPIFF 2012 - Dnei. Luiza PARVU pentru regia filmului „MY BABY”.

- TROFEUL IPIFF 2012 EX EQVO PENTRU CEA MAI BUNĂ PRODUCȚIE A ȘCOLILOR DE FILM a fost acordat "SAPIENȚIA UNIVERSITY” pentru filmul "SZUFLA”.

-DIPLOMA IPIFF 2012 - Dlui. BAN ATTILA pentru regia filmului „SZUFLA”.

În afara competiției, au fost acordate următoarele premii și distincții:

- PREMIUL DE EXCELENȚĂ - Fundatiei CINEMAIUBIT pentru Festivalul de Film Studentesc “CINEMAIUBIT”.

- PREMIUL DE EXCELENȚĂ - Prof. Constantin Pivniceru – Vicepreședinte UCIN.

- DIPLOME DE EXCELENȚĂ acordate noilor veniti in Clubul Octogenarilor.