Stufstock 10 deschide Filmstock cu producția care a câștigat Trofeul Festivalului Internațional de Film de la Sarajevo, primul și cel mai mare festival de film din Balcani! “Toată lumea din familia noastră” este regizat de Radu Jude și a cucerit pe loc publicul prin realismul abordării. Cinefilii pot vedea proiecția filmului la ”Papa la Șoni”, pe 23 iulie, începând cu ora 22.00. Prima zi de Filmstock începe pe cai mari, pe 23 iulie, la ora 22.00, cu proiecția filmului “Toată lumea din familia noastră”, în regia lui Radu Jude. Câștigătoare a Trofeului Festivalului Internațional de Film de la Sarajevo, pelicula vine la Stufstock 10, pentru a încânta publicul amator de filme din Vama Veche, arata organizatorii, intr-un comunicat.

Despre participarea la Stufstock, distribuitorul filmului “Toată lumea din familia noastră” mărturisește: „Ne bucurăm să fim prezenți cu pelicula noastră la Stufstock, cel mai așteptat eveniment al anului și să fim alături de marea familie Stufstock. După ce filmul regizat de Radu Jude a căștigat <> (Trofeul Sarajevo IFF), sperăm să câștigăm și inima publicului vamaiot prezent la această ediție de Stufstock ”.

Pelicula “Toată lumea din familia noastră” este o comedie neagră , în regia lui Radu Jude, care tratează într-o notă ironică povestea unei drame de familie, a u unui părinte și a fiicei lui, în tonul dulce-amărui, specific românesc.

Marius este un bărbat divorțat, în vârstă de 30 ani, și tatăl unei fetițe de 5 ani, Sofia, care trăiește împreună cu mama sa. În ziua în care Marius dorește să plece cu fiica sa în vacanță, află că Sofia este bolnavă, dar crede că este o minciună și insistă ca fetița să vina cu el. Situația scapă rapid de sub control și toată familia este prinsă într-o atmosferă dominată de umor, violență, copilării, intervenții ale poliției și declarații de dragoste.

Succesul peliculei nu mai este o necunoscută pentru publicul cinefil: “Este pentru prima dată în cele 18 ediții ale Festivalului Internațional de Film de la Sarajevo când un film românesc câștigă marele premiu. După selecția de la Berlinale, premiile de la B`est și TIFF, trofeul <> răsplătește eforturile depuse de echipa de producție și actorii filmului”, declară echipa filmului.