Un maratonist a fost oprit cu un pistol cu electrosocuri pentru ca alerga dezbracat. Un participant la maraton, organizat in Statele Unite ale Americii, a fost oprit de politie cu un pistol cu electrosocuri deoarece alerga dezbracat prin Cincinnati. Brett Henderson, in varsta de 35 de ani, a fost arestat pentru indecenta, cand participa la "maratonul porcului zburator", scrie Cincinnati Inquirer. Politia a cerut maratonistului, care nu mai avea sortul, sa se opreasca si sa urce in masina politiei. Insa, concurentul si-a continuat cursa fara a se opri. Dupa ce l-a somat pe Henderson, un politist l-a oprit cu un pistol cu electrosocuri, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Chip, cainele de un milion de dolari. Chiar daca latra ca o pisica, are pielea patata ca de reptila si singurul smoc de par de pe intreg corpul ii sade stingher intre urechi, Chip, din rasa crestat chinez, e cel mai fericit dulau din lume. Catelele sunt innebunite dupa mersul lui balanganit si lumea il mangaie de fiecare data cand iese din casa sa faca pipi. Desi e de talie mica, lui Chip ii plac la nebunie inaltele din specia lui. Stapanul lui, John Perry, de 34 de ani, i-a facut o asigurare de peste un milion de dolari dupa ce a castigat traditionala competitie a celor mai urati caini din lume, desfasurata in Kent, Marea Britanie, anunta Click.

Un american a construit Golden Gate Bridge din 100.000 de scobitori. Scott Weaver, un american originar din San Francisco, a avut nevoie de 100.000 de scobitori si aproximativ 3.000 de ore de munca pentru a crea o sculptura care imita in miniatura Golden Gate Bridge, din orasul sau natal. Sculptura expusa la American Scott Weaver a fost inceputa in urma cu 35 de ani si terminata anul acesta. Sculptura contine pasarele si poduri amenajate sub forma unui traseu pe care Scott Weaver (51 de ani) lanseaza simultan mai multe mingi de ping pong, informeaza Libertatea.

Dozator de voie buna! Ungurii au pus un automat de palinca in aeroportul din Budapesta! Ungurii stiu cum sa isi inveseleasca turistii. Astfel, in Salonul prezidential Franz Liszt din Budapesta au montat un dozator de palinca. Maghiarii au recurs la aceasta idee dupa ce au vazut cat succes are palinca in randul strainilor. "Strainii vor putea sa ciocneasca un pahar dupa programul de lucru, pentru a sarbatori succesele Presedintiei", a marturisit Ferenc Robak, comisarul guvernamental insarcinat cu managementul operativ. Ungurii au facut si un studiu in ceea ce priveste bautura spirtoasa. "Palinca de prune este preferata barbatilor, iar cea de piersici a femeilor". Dozatorul mai ofera si palinca de cirese. Pentru ca totul sa fie perfect, bautura este servita in pahare de cristale, gratuit si fara limite cantitative, scrie Cancan.

Omul-masina merge din nou. David MacCalman este prima persoana paralizata din lume care merge datorita picioarelor bionice Rex, care l-au costat 150.000 de dolari. 30 de ani a stat in scaunul cu rotile. David MacCalman din Noua Zeelanda marturiseste ca s-a nascut a doua oara dupa ce mai mult de 30 de ani a zacut in caruciorul cu rotile. El a reusit din nou sa mearga datorita unor picioare bionice inventate in tara sa. Barbatul a povestit iadul prin care a trecut dupa ce si-a rupt gatul in timp ce se afla la o bursa in California (SUA), in 1979. Pe atunci, era un baschetbalist neinfricat. A sarit intr-un rau si s-a lovit grav de o stanca, ramanand tintuit in scaunul pe rotile. I s-a spus ca nu va mai putea merge vreodata si viata i-a devenit calvar, anunta Click.

A gasit un bebelus congelat in frigiderul fostei iubite. Un belgian a alertat autoritatile dupa ce a gasit in congelatorul fostei sale concubine un bebelus mort, infasurat intr-o patura. Femeia, in varsta de 28 de ani, are doua fete, cu varste de trei si sapte ani, si lucreaza ca chelnerita. Barbatul care a gasit bebelusul mort este fostul concubin al tinerei. Autoritatile locale au deschis o ancheta in acest caz, iar femeia ar putea fi acuzata de infanticid. Procurorii urmeaza sa stabileasca daca bebelusul s-a nascut mort sau a fost ucis dupa nastere, informeaza Libertatea.