Descoperire incredibila a arheologilor. O mumie de 1.500 de ani avea in picioare... adidasi. O descoperire facuta recent de arheologi, pe teritoriul Mongoliei de astazi, a iscat o ampla dezbatere in randul oamenilor de stiinta. Trupul unei femei despre care se crede ca a trait in urma cu 1.500 de ani a fost gasit de catre arhelogi, la peste 3.000 de metri altitudine, in Muntii Altai din Mongolia. Pe langa aceasta descoperire, specialistii au ramas impresionati mai ales de incaltamintea femeii. Aceasta avea in picioare incaltaminte sport, asemanatoare cu cea din zilele noastre, fapt ce a iscat ample dezbateri printre arheologi, scrie yahoo.com. "Descoperirea este foarte importanta. Femeia nu facea parte din elita civilizatiei acelor vremuri, iar corpul s-a conservat foarte bine", a spus unul dintre ei, potrivit sursei citate, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

De 12 ani, aici se nasc doar gemeni. Incredibil! Din 2004 si pana in prezent, la 56 de kilometri de Satu Mare, in satucul Velikaya Kopanya, din Ucraina, au venit pe lume nu mai putin de 61 de perechi de frati. Misteriosul fenomen a fost abia recent inteles de localnici. In toata Ucraina, localitatea e denumita "Patria gemenilor". La doar 4.000 de locuitori, in ultimii 12 ani au venit pe lume 122 de gemeni. In 2010, reporterii de la BBC au discutat cu gemenii Misa si Vania Fogoros (acum de 12 ani), care invatau intr-o clasa alaturi de alti patru "frati dublati". Cei doi se laudau ca, atunci cand se imbraca la fel, profesoara ii deosebeste cu greutate. Insa satucul nu a fost dintotdeauna populat de gemeni. Totul a inceput in 2004, cand a venit in sat o femeie de la 300 de kilometri distanta, anuntaClick.

"Barbat-fantoma" filmat in timp ce intra intr-un magazin prin usile inchise. Reactia unui om al strazii care dormea in zona. Imagini demne de filmele de groaza au fost surprinse de camerele de supraveghere din fata unui supermarket, din SUA. Un barbat imbracat in hanorac intra fara prea mult efort prin usile inchise ale magazinului. Intamplarea nu se incheie aici, pentru ca dupa ce apar cateva lumini stranii in interiorul supermarketului, barbatului iese la fel cum a intrat, in timp ce manca dintr-un sandvis. Clipul video a pus pe jar oamenii de pe retelele de socializare, care incearca sa desluseasca misterul. Imaginile par si mai reale dupa ce un om al strazii care dormea in fata magazinului se ridica si se uita speriat catre barbatul-fantoma, informeazaStirileProtv.ro.

Premiera in presa sportiva: o femeie va comenta meciurile de la Euro 2016. Televiziunea germana ZDF a anuntat ca din echipa de comentatori ai partidelor care se vor disputa la turneul final din Franta (10 iunie-10 iulie) va face parte si o femeie. Este vorba despre Claudia Neumann (52 de ani), care s-a remarcat in ultimii ani ca reporter de sport. Faptul ca meciurile unei competitii rezervate echipelor de baieti vor fi comentate de o femeie reprezinta o premiera in mass-media germane. Pe de alta parte, Claudia Neumann a mai avut parte de astfel de premiere. In 2011 a devenit prima femeie care a comentat un turneu de fotbal: Campionatul Mondial feminin. Claudia Neumann a atras si mai mult atentia asupra ei, castigand respectul colegilor de breasla, in martie 2014, cand i-a tinut piept vulcanicului Jurgen Klopp in timpul unui interviu realizat la sfarsitul unui meci din Bundesliga, scrieLibertatea.

Ei iti fac cea mai scumpa inmormantare. Dai un ban, dar stii ca ultimul drum iti va fi poleit! Asta este principiul dupa care se ghideaza compania de pompe funebre AW Lymn din Nottingham. Patronul acesteia si-a lansat in stil mare oferta de sezon. Cand un loc de veci intr-un cimitir select din North London costa intre 15.000 si 20.000 de lire sterline, funeraliile trebuie sa fie pe masura, sustine directorul companiei de pompe funebre, Matthew L. Si pentru ca multi clienti ii cer lux pentru funeralii, iata ce a pregatit pentru acest an. Are un parc auto de 10 limuzine Rolls-Royce albe, iar dricul in care e transportat defunctul costa 500.000 de lire. Cosciugul-vedeta in acest sezon este unul din bronz placat cu aur de 24 de carate, realizat dupa modelul celui in care, a fost ingropat Michael Jackson in 2009, anuntaClick.