Temperatura record in Iran: 73 de grade Celsius. E cea mai fierbinte zona de pe Terra. Iranul se confrunta, zilele acestea, cu un val de caldura nemaiintalnit. Meteorologii au masurat o temperatura record, de 73 de grade Celsius, in localitatea Bandar Mahshahr, situata pe litoralul Golfului Persic. Daca valoarea termica va fi confirmata de specialistii internationali, temperatura va fi cea mai ridicata masurata oficial vreodata pe Terra, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Saritura extrema cu parasuta. Si-a atasat carligele de piele si a sarit de la 115 metri. In cautarea adrenalinei, sportivul Josh Miramant a decis sa faca o saritura neobisnuita cu parasuta: si-a legat carligele de metal direct de piele si a sarit in lenjerie intima si bocanci de la o inaltime de 115 metri. Josh locuieste in San Francisco, California, iar dupa o vizita pe o plaja din peninsula Ton Sai, din Thailanda, a decis ca este locul perfect pentru o saritura cu parasuta. "Nu am avut niciodata un peircing si atasarea carligelor a fost cea mai dureroasa parte a intregii experiente. A durat aproximativ 20 de minute pentru ca toate patru sa fie fixate, iar in ciuda aparentelor, nu sunt un masochist. Am vrut sa ma bucur de experienta, in ciua durerii", marturiseste Josh, potrivit The Mirror. In ciuda durerii, el a reusit sa-si deschida parasuta si sa aterizeze in siguranta, putin insangerat insa, anuntaStirileProtv.ro.

Divort imediat dupa nunta. "N-am recunoscut-o fara machiaj. Am crezut ca mi-a intrat un hot in casa". Un mire algerian a divortat de mireasa in dimineata imediat urmatoare nuntii, acuzand-o de inselaciune in privinta aspectului fizic. Barbatul a dat-o in judecata pentru ca nu arata la fel de frumos ca inainte de nunta. Mirele, care pretinde 20.000 dolari daune morale, a declarat instantei ca a fost socat cand s-a trezit de dimineata si si-a vazut sotia atat de diferita, incat i-a fost imposibil s-o recunoasca.. Mirele a jurat in instanta ca si-a confundat nevasta cu un hot care a venit sa fure din apartament. "I-am spus judecatorului ca nu am putut sa-mi recunosc sotia dupa ce s-a spalat de machiaj. M-a inselat, pus si simplu", informeazaLibertatea.

Un tanar a cheltuit 47.000 de euro pentru a o cere in casatorie pe iubita lui. Motivul pentru care a platit suma uriasa. Un tanar din Hong Kong a cheltuit aproape 47.000 de euro pentru a o cere in casatorie pe iubita lui, care nu agreeaza "cererile tipice". Victor Tang a petrecut luni de zile pentru a cumpara un inel cu diamant de 1,5 karate, pentru a inchiria un apartament intr-un hotel de lux, un elicopter si un echipaj care sa filmeze momentul special, relateaza The Mirror. Jumatate din bani s-au dus pe inel, iar cu 2.800 de euro a inchiriat un apartament la Ritz-Carlton, cu vedere la Portul Victoria. Au urmat 17.600 de euro pentru inchirierea elicopterului care sa afiseze intrebarea pe un banner urias si inca 1.700 de euro pentru cei insarcinati sa filmeze momentul, scrieStirileProtv.ro.

Cum pot merge masinile cu bere in loc de benzina. In Noua Zeelanda, pentru a economisi benzina, in prezent se folosesc reziduuri aparute in urma procesului de fabricare a berii. Printre numeroasele probleme cu care umanitatea se confrunta in prezent se numara incalzirea globala si consumul mare de combustibili fosili. In aceste conditii, unele state au incercat sa rezolve problema in diverse moduri. In Brazilia, de exemplu, s-au folosit reziduurile obtinute in urma procesului de fabricare a zaharului. In Statele Unite, in schimb se creste porumb cu scopul clar de a-l folosi ca biocarburant, iar Molson Coors a produs in 2008 un combustibil special pentru Conventia Nationala a Partidului Democrat. Acesta din urma continea 85% etanol si 15% benzina, anuntaLibertatea.