A primit o bataie sora cu moartea de la o tanara pe care voia sa o violeze. Un barbati din China a primit o bataie pe care o va tine minte toata viata, tocmai de la o tanara pe care intentiona sa o violeze. Barbatul, pe nume Jin He, si-a pus la punct un adevarat plan cand si-a ales victima. El a asteptat ca restaurantul in care lucra tanara sa se inchida, apoi a batut la usa si a rugat-o sa il lase sa mearga la toaleta. Chelnerita, care era singura in local, nu s-a gandit ca acesta ar avea alte intentii si i-a deschis. Insa, imediat ce a intrat barbatul a atacat-o pe femeia de 25 de ani, Tsou , dar a avut parte de o surpriza de proportii. Tanara, experta in arte martiale si extrem de curajoasa, l-a pus la pamant din cateva miscari, l-a apucat de gat si i-a cerut sa renunte la astfel de fapte. Chinezul, insa, pe semne infierbantat, nu a vrut sa inteleaga si a incercat iar sa o agreseze pe chelnerita, care a l-a pus iar la pamant, i-a aplicat mai multe proceduri si i-a dat o bataie sora cu moartea. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din restaurant. Barbatul a fost arestat, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Tanara din SUA care este alergica la apa. Poate sa moara daca transpira sau daca face dus. Alexandra Allen, o tanara in varsta de 17 ani, din Statele Unite, este alergica la apa si poate chiar sa moara daca face dus sau daca transpira. Alergia de care sufera Alexandra este atat de rara incat afecteaza doar 35 de persoane din intreaga lume, potrivit Daily Mail. Fata face dusuri extrem de rapide si de rece, iar o baie in cada este exclusa din cauza ca declanseaza inflamatii severe. Simptomele pot sa tina chiar si o saptamana dupa expunere. Cand si-a dat seama ca este alergica la apa, tanara a ajuns la spital cu hemoragie interna si probleme respiratorii. "Este stresant emotional si dureros fizic", spune Alexandra, despre boala ei, anuntaStirileProtv.ro.

Angela Merkel, de nerecunoscut, cu sapca pe cap si in adidasi. Unde isi petrece vacanta de Paste cea mai puternica femeie a lumii. Angela Merkel isi petrece vacanta de Paste, pe insula Ischia din Italia. Aceasta a fost surprinsa la o plimbare, alaturi de sotul ei. Cu o sapca pe cap, in adidasi si intr-o tinuta lejera, cea mai puternica femeie a lumii pare o turista obisnuita, insa aceasta nu a reusit sa scape de aparatele de fotografiat ale paparazzilor. Potrivit tabloidului britanic Daily Mail, de mai bine de 10 ani, Angela Merke isi petrece vacanta de Paste in acelasi loc, pe insula Ischia, situata in apropiere de Napoli, resortul fiind unul de lux, pentru care cancelarul german scoate din buzunar peste 380 de euro pe noapte. In plus, se pare ca Merkel prefera acest resort pentru cursurile de Pillates de la care e nelipsita, pentru Spa si pentru mancarea sanatoasa.Acesta a fost surprinsa alaturi de sotul ei, Joachim Sauer, care nu este insa o figura publica prea cunoscuta, aparitia lor impreuna in public fiind una rara. Sauer, profesor de chimie, nu vorbeste cu presa si a preferat sa vada ceremonia de investire a cancelarului german de la televizor, informeazaLibertatea.

Modul neobisnuit prin care o femeie din SUA si-a gasit un rinichi pentru transplant. A durat doar cateva zile. Christine Royles, o femeie in varsta de 24 de ani, din Statele Unite, a reusit sa gaseasca un rinichi pentru transplant folosind o metoda neobisnuita. Cand a fost diagnosticata cu insuficienta renala si a aflat ca trebuie sa fie pusa pe o lista de asteptare pentru transplant, alaturi de alte 100.000 de persoane, dintre care 4.000 mor in fiecare an in asteptare, tanara a decis sa aiba o alta abordare, potrivit Oddity Central. Aceasta s-a inspirat din cazul unui barbat care a stat in public cu un carton pe care scria ca este in cautarea unui rinichi pentru sotia lui. In locul unui carton, Christine a scris un astfel de anunt pe masina ei, scrieStirileProtv.ro.

Curaj nebun! Fac plaja pe zapada si inoata in apa inghetata. In ciuda temperaturilor extrem de scazute, de cate ori au parte de putin soare, rusii fac haz de necaz si fac plaja pe zapada si se balacesc in apa inghetata. Asa s-a intamplat si zilele trecute pe malul lacului Blyudtse din Novosibirsk, Siberia. Mai multi curajosi s-au bucurat de cateva raze de soare si s-au lasat fotografiati in timp ce fac plaja pe zapada sau chiar cand se arunca in apa lacului rece ca gheata. Imaginile cu acestia au facut rapid inconjurul internetului si au iscat numeroase controverse. In timp ce unii internauti le-au admirat curajul, altii i-au criticat, avertizandu-i ca isi pot pune viata in pericol, scaldandu-se in apa mult prea rece, anuntaLibertatea.