"Berlusconi mort", intins pe catafalc, imaginea care a socat lumea. Artistii Italieni Antonio Garullo si Mario Ottocento si-au prezentat o lucrare cu care au facut valuri in Italia si in lumea intreaga: Berlusconi mort, o statuie de ceara care este expusa sub numele "The Italian Dream" ("Visul italian"). Berlusconi de ceara e cu ochii inchisi, cu faimosul - si de multi detestatul - zambet pe fata, cu capul pe o parna de satin si cu... mana la barbatie, aluizie la obsesiile si scandalurile sexuale in care a fost implicat fostul premier italian. Integral in Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Mogulii chinezi au cele mai scumpe automobile din lume. Cu bolizii de 78 de milioane $ la parada. O pista de Formula 1 din Shanghai a devenit scena unei prezentari incredibile: cei mai bogati chinezi si-a scos la plimbare masinile de lux. 80 de automobile, in valoare de peste 78 de milioane de dolari, au luat ochii spectatorilor la exclusivistul eveniment. In cadrul paradei anuale Unique Motorsport Superclub Challenge desfasurate la Shanghai, cei mai prosperi oameni de afaceri chinezi si-au scos cu mandrie "bijuteriile pe patru roti" din garaje, scrie Cancan.

Un bec a stat aprins timp de 77 de ani! Iata cat a venit factura la curent. Proprietarul unei cafenele din Los Angeles a ramas mut de uimire cand a vrut sa renoveze o cladire istorica, dupa 77 de ani de cand fusese dezafectata. Andrew Meieran a investit milioane de dolari ca sa renoveze o cafenea dintr-o cladire istorica. In timpul lucrarilor, muncitorii au descoperit in fosta toaleta a femeilor un neon aprins. Aparent nimic senzational, insa proprietarul s-a dat seama ca lumina fusese aprinsa in anul 1935, prin urmare neonul a functionat continuu timp de 77 de ani. Integral in Click.

O femeie sustine ca a fost violata telepatic la biroul de eliberare pasapoarte. Potrivit Morning Star, femeia din Zimbabwe astepta la rand sa dea actele pentru pasaport cand i s-a facut rau si a lesinat. A fost dusa intr-o camera sa isi revina, iar cand s-a simtit mai bine a povestit ca a fost violata. Dar nu in mod... obisnuit, ci fusese abuzata sexual telepatic, relateaza Libertatea.

Vila de sticla, vanduta cu 25.000.000 $. Cea mai scumpa vila din Miami, ''vila de sticla'', sau ''vila cerului'', a fost vanduta cu 25 de milioane de dolari (89.686.197 lei). Este vorba de un edificiu uimitor de trei etaje, situat pe malul oceanului. Vila, cu 5 bai si 7 dormitoare, terasa si piscina, are pereti de sticla care ofera o panorama de vis asupra Golfului Biscayne, informeaza Click.