Americanul cu "bilute" de fier. Zac Gordon, cunoscut sub numele de "The Horse" (Armasarul), a executat un numar socant, in timpul caruia era lovit cu bate din lemn intre picioare, iar apoi bucati de beton erau plasate deasupra zonei sale intime si sparte cu ciocanul. Rapper-ul Nick Cannon, sotul lui Mariah Carey, care face parte din juriu, a vrut sa incerce pe viu rezistenta lui Zac, asa ca i-a cerut permisiunea sa-i dea un sut in "bilute", scrie Cancan.

Faze tariFoto: Colaj foto

Hotelul divortului: dai 2.499, te cazezi si in 2 zile esti divortat. Hotelul Divortului, deschis recent in Olanda, se bucura deja de mare succes. Pentru suma de 2.499 euro (11.200 lei), unui cuplu care vrea sa se desparta i se garanteaza un divort usor si "relaxant" intr-un mediu de vis. Olandezul Jim Halfens a deschis un hotel de cinci stele in care cuplurile care se despart se cazeaza vineri si, pana duminica, toate procedurile de divort sunt gata, informeaza Click.

Sendvisul asta e visul carnivorilor. La Londra a fost preparat un sendvis imens, numai bun pentru cei care adora sa manance carne. Acesta contine 41 de tipuri diferite de preparate din carne, de la carnati la sunca, salam, friptura si multe altele. Sendvisul are 12,7 kilograme, 38 de centimetri inaltime si 61 de centimetri latime. Pentru prepararea lui au fost necesare patru ore, in timp ce pentru a fi mancat de un om normal ar fi nevoie de zece ore, relateaza Cancan.

Traiesc cu bivolii in casa. R.C. Bridges si sotia sa, Sherron, din Texas (SUA) traiesc in casa cu doi bivoli cu greutatea de peste o tona si 460 de kilograme. Desi abia incap in camere, animalele de casa neobisnuite, cu inaltimea de 3 metri, nu ii supara cu nimic pe stapani. Nu sunt agitati, nu fac stricaciuni. Intrebati de ce tin animale atat de mari in casa, sotii Bridges au raspuns: "De ce nu? Copiii nu sunt tinuti in casa? Bivolii sunt ca si copiii nostri". Continuarea in Click.

O americanca de 29 de ani, frumoasa si celebra: Atleta virgina. Lolo Jones este o atleta americana in varsta de 29 de ani, care i-a innebunit pe barbati cu frumusetea ei, gratie unor sedinte foto in care si-a aratat trupul foarte bine lucrat la sala. Cu toate acestea, dubla campioana la 60 de metri garduri a dezvaluit ca este inca virgina. "Nu cred in sexul inainte de casatorie, asa ca ma pastrez pentru barbatul care imi va deveni sot. Sa ma abtin de la sex este mai greu decat antrenamentele pentru Jocurile Olimpice", a marturisit Lolo. Integral in Cancan.