Ai observat cum vremea capricioasă îți poate da planurile peste cap? Dar asta nu înseamnă că garderoba ta trebuie să sufere! Astăzi îți voi arăta cum să te pregătești pentru o zi la birou, în ciuda ploii de afară.

Cum să te pregătești pentru o zi la birou, în ciuda ploii de afară Foto: Zalando

Cizmele înalte și accesorizarea perfectă

Să începem cu piesa centrală a ținutei, cizmele înalte. Adăugăm o fustă plisată medie și obținem elementele de bază în orice garderobă. Și sunt perfecte pentru a fi combinate cu un top satinat și o jachetă. Împreună, aceste iteme creează o ținută elegantă și sofisticată. Pentru un efect mai casual, poți opta pentru o pereche de blugi skinny, care împreună cu cizmele formează o combinație perfectă oricând.

Null

Cizme cu toc, Zign Leather, 548,00 lei

Când vine vorba de culoare, cizmele lungi pot fi alese în culori neutre, cum ar fi negru, maro sau gri, care se potrivesc cu mai multe tipuri de îmbrăcăminte. Dacă îți dorești să adaugi un strop de culoare în ținuta ta, poți să alegi cizme în culori mai vii sau cu imprimeuri interesante, precum cele cu dungi sau cu modele florale. Pe Zalando găsești o selecție de piese vestimentare și accesorii care se potrivesc de minune cu cizmele înalte.

Null

Next, TWEED STANDARD - Jachetă de vară, 473,00 lei

Dar ce facem când vremea ne dă bătăi de cap? Pentru a potența întregul look, putem adăuga un poncho sau o parka impermeabilă, care nu doar că ne protejează de ploaie, dar adaugă și o notă trendy ținutei.

Null

Barbour, SHOWERPROOF PONCHO UNISEX, 249,00 lei

Și acum, accesorii! O geantă cu un print jucăuș poate să spargă nota „clasică" a ținutei și să adauge un strop de savoare. În plus, ochelarii retro sunt mereu cool și pot fi o alegere excelentă pentru această ținută.

Null

Mango VAQUI - Geantă de mână, 279,99 lei

Outfit-ul poate fi purtat nu doar la birou, dar și în timpul unei plimbări sau chiar la o ieșire în oraș cu prietenele. Nu îți fie frică să încerci aceste combinații și să îți adaptezi stilul în funcție de propria personalitate.

Null

Le Specs TRAGIC MAGIC - Ochelari de soare, 329,00 lei

Vrei să găsești cizmele potrivite? Pe Zalando poți găsi diferite modele, texturi și imprimeuri, perfecte pentru vremea de afară!

Zalando este una dintre principalele platforme de fashion și lifestyle online din Europa. Fondată la Berlin în 2008, compania oferă o gamă largă de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și beauty, celor peste 50 de milioane de clienți activi din 25 de țări.

Articol susținut de Zalando