MedLife Polisano, parte a Grupului MedLife, operatorul cu cea mai mare rețea de servicii medicale private din România, anunță deschiderea primului centru privat din Transilvania cu 11 specialități ambulatorii și spitalicești permanente disponibile, la cerere, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Situată într-un spațiu generos, în incinta MedLife Polisano Izvorului, noua unitate reprezintă soluția pentru servicii medicale ambulatorii și spitalicești de înaltă calitate, asigurând o îngrijire promptă și accesibilă pacienților din regiune.

Spitalul MedLife PolisanoFoto: MedLife
  • Centrul ambulatoriu și liniile de gardă MedLife Polisano Sibiu oferă pacienților din regiune acces permanent la 11 specialități medicale.
  • Situat în incinta Spitalului MedLife Polisano Izvorului, noul centru este asistat de echipe medicale multidisciplinare cu înaltă expertiză și dispune de tehnologie de vârf.
  • Prin această inițiativă, echipa MedLife Polisano contribuie la îmbunătățirea semnificativă a accesului la îngrijiri medicale în regiune.

Potrivit reprezentanților companiei, pacienții vor avea acces permanent la servicii medicale din 11 specialități, precum: medicină internă, imagistică (ecografii, radiografii RX și CT), medicină de laborator (analize de sânge), cardiologie, obstetrică-ginecologie, chirurgie generală, oncologie, urologie, chirurgie vasculară, neonatologie și reumatologie.

„Prin această nouă inițiativă, MedLife Polisano își propune să asigure o acoperire extinsă a necesităților de sănătate, contribuind la o îmbunătățire semnificativă a accesului la îngrijiri medicale în regiune. În acest sens, echipele noastre multidisciplinare sunt pregătite să ofere pacienților tratamente eficiente și soluții medicale personalizate 24 din 7, pentru nu mai puțin de 11 specialități medicale, o premieră la nivel de regiune”, a declarat Ștefan Lungu, Director General MedLife Polisano.

Deschiderea programului 24/7 pentru servicii medicale ambulatorii și spitalicești în cadrul MedLife Polisano marchează un nou pas în îmbunătățirea asistenței medicale în regiune, dar și un nou angajament al echipei MedLife de a oferi soluții inovatoare și eficiente pacienților din România, într-un mediu modern și sigur, în care vor fi tratați cu profesionalism și empatie.

Pe lângă noua unitate, MedLife mai este prezentă în Sibiu și prin Hyperclinica MedLife, Clinica MedLife Polisano Izvorului, Clinica MedLife Polisano Constituției, Spital European MedLife Polisano Izvorului, Spital European MedLife Polisano Constituției, un laborator de analize medicale și 5 centre de recoltare.

În prezent, MedLife deține cea mai mare rețea de servicii medicale private din România, având peste 700 de unități proprii și partenere la nivel național.

***

Despre Sistemul Medical MedLife

Sistemul Medical MedLife a pornit acum aproape trei decenii, s-a dezvoltat sănătos și a devenit cea mai mare rețea de servicii medicale private din România. Antreprenorii români, care au pus bazele acestei companii, au investit și s-au implicat pentru a aduce schimbare în sistemul de sănătate românesc, au crezut în inovație și au îndrăznit să țintească cât mai sus, pentru a oferi pacienților români calitate, profesionalism, grijă și respect pentru nevoile lor.

Compania operează cea mai extinsă reţea de clinici, una din marile reţele de laboratoare medicale, spitale generale şi specializate şi are cea mai mare baza de clienţi corporate pentru Pachete de Prevenţie în Sănătate din ţară. Este, de asemenea, din punct de vedere al vânzărilor, unul dintre cei mai mari jucători de servicii medicale private din Europa Centrală și de Est.

Grupul MedLife are un istoric de succes în ceea ce privește atât creșterea organică, cât și creșterea prin achiziții. Echipa sa puternică și experimentată de management a fost capabilă să creeze și să gestioneze aceste oportunități de creștere, dobândind cunoștințe și experiență valoroase, care să îi permită găsirea celei mai bune căi pentru continuarea cu succes a extinderii.

Fiind o companie românească cu tradiție, MedLife a ales să se listeze la Bursa din România, fiind un model al listărilor pe piața locală de capital. A deschis orizonturi, iar prin guvernanța corporativă pe care o are implementată, a inspirat și alte companii locale spre a porni pe acest drum și a ajuta la dezvoltarea capitalului românesc și a economiei. Acțiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacționare pe piața reglementată la vedere administrată de Bursa de Valori București, Categoria Premium, având simbolul de tranzacționare ″M″.

În perioada de pandemie MedLife a reușit să joace un rol esențial în societate și să capete un statut de lider în monitorizarea pandemiei prin implicarea activă în zona de cercetare. Compania continuă să investească în proiecte cu impact asupra comunității locale în tehnologie și infrastructură. Creează locuri de muncă și dezvoltă un ecosistem care contribuie la dezvoltarea și menținerea unei Românii sănătoase.