Luna aceasta a fost inaugurată cea mai mare clinică medicală multidisciplinară din județul Hunedoara, care pune la dispoziția pacienților din regiune un circuit complet de servicii medicale, de la investigații clinice și paraclinice la diagnostic și tratament. Hyperclinica MedLife Deva se remarcă printr-o echipă medicală de elită, dar și printr-o divizie de imagistică dotată cu echipamente medicale de top.

Hyperclinica MedLife DevaFoto: Adi Iacob / HotNews

“Hyperclinica MedLife Deva este un loc în care vă puteți trata probleme de sănătate, puteți trece la nivelul următor în ceea ce privește urmărirea și evaluarea stării de sănătate, astfel încât să găsim problemele de sănătate cu mult înainte că acestea să devină prea grave și prea scump de tratat”, a explicat Dorin Preda, Director Executiv MedLife Group.

“Trebuie să avem, mai ales după o anumită vârstă, grijă și de sănătate. Faptul că nu mai suntem nevoiți să mergem în centre universitare, în orașele mari din țară, ci avem o astfel de Hyperclinică la Deva, este un lucru bun atât pentru deveni, cât și pentru toți hunedorenii”, a declarat Nicolae – Florin Oancea, Primarul Municipiului Deva.

Hyperclinica MedLife Deva oferă locuitorilor din județul Hunedoara acces la o echipă medicală complexă, formată din peste 35 specialiști de talia MedLife, care acoperă 17 specialități medicale și chirurgicale, printre care medicina muncii, cardiologie, endocrinologie și endocrinologie pediatrică, ortopedie, urologie, medicină internă, gastroenterologie, pneumologie, dematovenerologie, hematologie, obstetrică-ginecologie, ORL, neurochirugie și chirurgie vasculară.

Mai mult decât atât, noua unitate MedLife dispune de un Centru de Radiologie și Imagistică Medicală dotat cu echipamente de ultimă generație, astfel că pacienții pot beneficia de cele mai noi și neivazive metode de investigații.

“Dispunem de un comportiment de înaltă imagistică – RMN, CT, mamografie și RX, un compartiment de analize medicale și un ambulatoriu care integrează multiple specialități medicale, astfel că pacientul nu mai este nevoit să meargă în mai multe unități. În plus, punem la dispoziția companiilor pachete de prevenție pentru angajați, prin intermediul abonamentelor medicale, și acces la cabinetele de medicina muncii”, a adăugat Adrian Jivan, Manager și Fondator MedLife Genesys.

În perioada următoare serviciile multidisciplinare disponibile în cadrul Hyperclinicii Deva vor putea fi accesate pe baza biletului de trimitere, în baza contractului cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Hunedoara.

Hyperclinica MedLife Deva, cea mai nouă din rețeaua de 700 de unități pe care MedLife le deține la nivel național, se întinde pe o suprafață de 1000 mp și este rezultatul unei investiții de aproximativ 2,7 milioane de euro.

Articol susținut de MedLife