Grupul DENT ESTET își consolidează parteneriatul cu MedLife, prin preluarea DentaLife, prima clinică stomatologică din portofoliul liderului pieței de servicii medicale private din România.

Dent EstetFoto: MedLife
  • Grupul DENT ESTET ajunge la un portofoliu de 18 clinici stomatologice în 9 mari orașe din România.
  • Situată în Centrul Capitalei, clinica DentaLife oferă servicii medicale integrate într-un cadru modern, atât pentru adulți, cât și pentru copii.
  • DENT ESTET va continua să investească în digitalizarea noii clinici pentru a oferi pacienților cea mai nouă tehnologie și cele mai bune servicii, atât în regim fee for service, cât și în regim de abonamente medicale.

DentaLife devine, astfel, a 18-a clinică din portofoliul DENT ESTET, lider al pieței de stomatologie din România, după deschiderea unei clinici în Arad, în urma unui parteneriat cu MedLife Genesys, în luna noiembrie, și a clinicii din Craiova, în aprilie, anul curent.

Stomatologie digitală integrată în noua clinică DENT ESTET din București

Structurată pe două nivele, respectiv pe o suprafață de 400 mp, noua clinică DENT ESTET este dotată cu patru săli de tratament, o sală de intervenții și un departament de radiologie dentară. Pacienții vor avea acces la servicii de stomatologie digitală integrată, tehnologii high-end dezvoltate la nivel mondial, precum și tratamente personalizate oferite de o echipă multidisciplinară de medici stomatologi, la același standard de performanță existent în toate celelalte clinici din țară ale grupului DENT ESTET.

“DentaLife este prima clinică stomatologică din cadrul MedLife și ne bucurăm foarte mult că putem pune astfel o nouă cărămidă la parteneriatul pe care îl construim încă din 2016. Obiectivul nostru comun este să le oferim cât mai multor români servicii medicale și stomatologice performante, facilitând accesul la tehnologii digitale și la o echipă medicală de prestigiu. Vom continua să investim în digitalizarea noii clinici, dar și în educația și pregătirea medicilor pentru ca pacienții noștri să se bucure de tratamente eficiente și cu rezultate pe termen lung.”, a declarat dr. Oana Taban, CEO și fondator DENT ESTET.

Unitatea pune la dispoziția pacienților servicii de implantologie, chirurgie buco-maxilo-facială, protetică, estetică dentară, ortodonție, endodonție, parodontologie, stomatologie generală, stomatologie pediatrică, radiologie dentară, analize de laborator dedicate stomatologiei, toate acestea fiind disponibile atât în regim fee for service, cât și în regim de abonamente medicale.

În perioada următoare, grupul DENT ESTET va implementa o gamă diversificată de abonamente și pachete medicale în toate cele 18 clinici stomatologice din București, Sibiu, Brașov, Timișoara, Oradea, Cluj-Napoca, Ploiești, Craiova, Arad, pentru a le asigura pacienților servicii medicale care corespund nevoilor lor.

În plus, abonații MedLife care beneficiază de servicii stomatologice în cadrul clinicii DentaLife, vor putea accesa tratamente în oricare dintre cele 8 clinci DENT ESTET din București. DENT ESTET va investi în dezvoltarea echipei medicale din cadrul noii clinici și în perfecționarea profesională a medicilor prin politica de sharing și mentorat care caracterizează cultura organizațională a liderului pieței de stomatologie.

Investiții continue pentru tehnologizarea noii clinici DENT ESTET

Grupul DENT ESTET va continua investițiile în tehnologizarea serviciilor în cea de-a 8-a clinică din București, situată în Bulevardul Dimitrie Cantemir 1, în zona Piața Unirii, care va oferi același nivel de digitalizare existent în toate celelalte clinici din portofoliul DENT ESTET. Astfel, tot mai mulți pacienți din București pot accesa beneficiile oferite de stomatologia digitală, printre care acuratețe în diagnosticare, reducerea senzației de durere și disconfort, rapiditate în execuția lucrărilor.

“Suntem încântați de acest nou pas al parteneriatului care ne leagă deja de mai bine de șase ani. Este de admirat forța cu care DENT ESTET s-a dezvoltat în ultima perioadă, ca urmare a unui nivel foarte ridicat de implicare și dedicare a echipei de management care se află în spatele acestui grup. Prin accesarea serviciilor disponibile în noua clinică DENT ESTET, pacienții vor beneficia de siguranța unui diagnostic corect și complet, abordarea multidisciplinară și personalizată a fiecărui caz, tehnologii digitale integrate pentru tratamente minim-invazive, dar și de transparență și comunicare, aceștia fiind principalii diferențiatori ai clinicilor DENT ESTET pe piața de stomatologie din România.”, a declarat Dorin Preda, Director Executiv, MedLife Group.

Articol susținut de MedLife