​Președintele PMP, Eugen Tomac, a afirmat că PSD „și-a primit lecția binemeritată” la alegerile europarlamentare și la referendum.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Pentru noi este un succes mare pentru că această prezență de aproape 50% sigur că nu ne gândeam că vom reuși să mobilizăm un număr atât de mare de cetățeni, dar această încredere acordată azi ne bucură enorm, ne responsabilizează foarte mult. (...) Pentru noi este un rezultat foarte bun pentru că prezența celor peste 9 milioane de români la aceste alegeri ne arată că unii nu mai pot sta umiliți în fața unei puteri care se credea implicată în tot și în toate, peste tot și peste toate. PSD-ul și-a primit lecția binemeritată. Acest referendum este un examen important pe care națiunea noastră l-a trecut astăzi. Statul de drept nu este o glumă, este o responsabilitate, este o valoare fundamentală pe care s-a clădit spiritul Uniunii Europene și noi suntem profund atașați de aceste valori, le vom apăra și ne vom lupta mai departe ca aceste valori să fie de neatins de niciun politician, de nicio gașcă care crede că este deasupra legii.”, a spus Tomac.

CITEȘTE ȘI: Alegeri europarlamentare 2019 și referendum. Rezultate exit-poll CURS -Avangarde: PSD: 25,8%, PNL: 25,8%, USR-PLUS: 23,9% / ALDE, sub pragul electoral