Liviu Dragnea spune că liderii europeni sunt supărați pentru că, după majorarea salariilor în România, oamenii încep să „nu mai accepte salarii de mizerie” din străinătate și să vină acasă, potrivit Mediafax. „Sunt supărați că vor fi mai frumoase comunele noastre decât cele din vestul Europei”, a afirmat Dragnea la mitingul electoral PSD de la Galați.

Pe o ulita din satFoto: USER UPLOADED

Referindu-se la unele declarații făcute la Sibiu de premierul Olandei și de președintele Franței, Dragnea i-a întrebat pe participanții la mitingul de la Galați de ce cred că sunt supărați liderii europeni.

„S-au mărit salariile la medici. Ei au grijă de sănătatea noastră și a acestei țări. Prea mulți ani medicii din România s-au îngrijit de sănătatea străinilor, pentru că acest stat nu s-a îngrijit să le plătească salarii decente. De ce mai sunt supărați? Pentru că salariile mărite în România îi fac pe românii care lucrează în afară să nu mai accepte salarii de mizerie și încep să vină acasă. Sunt supărați pentru că forța de muncă harnică și calificată începe să plece de la ei. Sunt supărați poate pentru că renovăm și construim școli, modernizăm educația și românii au șansa să fie mai educați și o să intre în competiție cu ai lor. Sunt supărați că vor fi mai frumoase comunele noastre decât cele din vestul Europei”, a spus Dragnea.

Citește și: