„Astăzi ținem summit-ul PSD la Galați, fiindcă suntem europeni și la Galați și la Brăila, Tulcea, Iași, și în Muntenia și în Oltenia, în Banat, Transivania și în toată țara, pentru că noi suntem români, europeni în toată țara. Suntem europeni acasă la noi, nu numai în cele 6 case furate de Iohannis la Sibiu”, a afirmat Liviu Dragnea la mitingul electoral realizat de PSD la Galați.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Iohannis a folosit acest summit, făcut cu bani mulți, pentru campania lui electorală, pentru interesele lui politice, și-a chemat stăpânii. Se plimba singur și nu îl băga în seamă. Asta e soarta slugilor”, a spus Dragnea.

”Așa cum a furat casele, a furat și Ziua Europei. (...) Am văzut cu toții la televizor cum se plimba singur și nu îl băga nimeni în seamă. Asta e soarta slugilor, sunt folosite, dar nu sunt băgate în seamă. Sunt sigur că a mai cerut acolo o sancțiune pentru România. Nu l-am auzit bătându-se pentru România, pentru interesele noastre. A profitat de faptul că a fost singur și a atacat România, Guvernul, democrația, justiția, tot ceea ce e mai bun în această țară”, a declarat Dragnea.