lie Nastase a castigat mandatul de senator in Colegiul 8 din Sectorul 4 al Capitalei, potrivit unor surse social-democrate citate de Mediafax. Fostul mare jucator de tenis spune la RFI ca nu a avut nici o emotie la aceste alegeri partiale. El vrea sa modifice legea sportului sau pe cea a sponsorizarii.

Ilie NastaseFoto: AGERPRES

"Eu voiam sa merg la Parlamentul European, dar cum nu s-a putut pentru ca listele erau pline, am zis ca incerc aici", declara Ilie Nastase.

Ce vrea sa faca in Senat? "Deocamdata ma gandesc la ceva pe sport, poate sa schimbam legea sportului sau legea sponsorizarii, care la noi nu prea exista", explica fostul tenismen. Continuarea pe www.rfi.ro.

lie Nastase a castigat mandatul de senator in Colegiul 8 din Sectorul 4, anunta Mediafax, citand surse din PSD. Ilie Nastase a candidat din partea Aliantei Electorale PSD-UNPR-PC pentru mandatul de senator din colegiul 8 din Sectorul 4 al Capitalei, post ramas vacant dupa demisia din Senat a lui Dan Voiculescu.

In cursa pentru mandatul de senator din Colegiul 8 Bucuresti au fost inscrisi inca sase candidati: Constantin Petru Luhan (PDL), Cristina Pastrama (PNL), Ruxandra Maria Dragomir (PMP), Iulian Craciun (PNTCD), Aurel Cristian Radan (FC) si Gheorghe Chiran (PPDD).