Liderul liberal Crin Antonescu si-a inceput discursul dupa aflarea exitpoll-urilor multumind alegatorilor si colegilor din partid afisand o usoara dezamagire totusi pentru prezenta scazuta la vot. "Despre rezultate vom vorbi in aceasta seara si in curand dupa ce vom face o analiza", s-a multumit sa declare seful liberalilor fara a accepta intrebari din partea presei.

"Fac apel la reprezentantii Partidului National Liberal in sectiile de votare sa isi faca datoria cu maxima seriozitate, cu maxima vigilenta si cu maxima corectitudine pana cand voturile sunt numarate, pana cand procesele verbale sunt incheiate, pana cand procesul electoral propriu-zis, cu toate componentele sale, este pe deplin incheiat. Despre rezultate vom vorbi poate si in cursul acestei nopti, cu siguranta maine dimineata, atunci cand vom avea rezultate oficiale, pe baza carora va voi comunica si evaluarea noastra in legatura cu aceste rezultate. Pe curand!", a declarat Antonescu.

Crin Antonescu a declarat joi, 22 mai, la Realitatea TV ca daca PNL nu va face 20% la eurparlamentare se va retrage, dar i-a transmis lui Victor Ponta "sa nu se bucure insa ca Iohannis e aici si avem aceleasi idei, gandim la fel".