Premierul Victor Ponta a fost intampinat, duminca, la iesirea de la Scoala 2 din Buftea, unde a sustinut-o pe Gabriela Szabo la vot, de doua grupuri de cetateni, unii l-au aclamat, iar altii l-au huiduit, transmite Mediafax.

Dupa ce a plecat de la Scoala 2 din Buftea, Victor Ponta, a fost aclamat de un grup de tineri care au strigat "Ponta, Ponta!", in timp ce alti tineri l-au huiduit si i-au strigat "Plagiator!"

Unii tineri i-au reprosat lui Ponta ca i-a catalogat drept golani intr-o emisiune televizata. Ponta le-a raspuns, iniante de a se urca in masina: "Cred ca l-ati auzit pe Basescu, nu pe mine".

Dupa ce Ponta a plecat, unul dintre tineri a declarat ziaristilor ca ei sunt nemultumiti deoarece tinerii au fost catalogati de Ponta drept golani, drogati. El a spus ca nu e normal ca Ponta sa-i jigneasca si s-a declarat nemultumit si de faptul ca premierul a fost aclamat in fata sectiei de vot de la scoala 2 Buftea.

Premierul Victor Ponta a venit la scoala 2 din Buftea sa o sustina la Gabriela Szabo, candidat la functia de deputat de Ilfov, impreuna cu sotia sa, Daciana Sarbu, Daniel Constantin, Gabriela Firea si Ilie Nastase