Ovidiu Silaghi se va inscrie in PSD, dar este candidatul "intregului USL" in colegiul din Satu Mare in care candideaza, a declarat presedintele formatiunii social-democrate, premierul Victor Ponta, la finalul mitingului de lansare a candidaturii Gabrielei Szabo la alegerile partiale din 25 mai pentru un loc de deputat intr-un colegiu din Ilfov, transmite Agerpres.

"Sigur ca da, pentru ca nu poate sa candideze altfel. Se va inscrie in PSD, insa este candidatul, ati vazut, al intregului USL in acel Colegiu de la Satu Mare. Si presedintele Consiliului Judetean, PNL, si ceilalti primari il sustin, pentru ca acolo doar USL poate sa castige si doar in formula USL am castigat si primaria si Consiliul Judetean, dupa 12 ani in care, normal, prin sistemul de vot din primul tur castiga intotdeauna UDMR-ul", a declarat presedintele PSD intrebat daca Ovidiu Silaghi se va inscrie in formatiunea social-democrata.

Ponta a adaugat ca "asa cum facem la Satu Mare, asa cum facem la Ilfov si unde sustinem toti acelasi candidat, asta este solutia corecta pentru toata tara".