Un cunoscut manelist s-a inscris intr-unul din marile partide de opozitie si deja a inceput sa dedice imnuri pe YouTube, seful politiei locale dintr-o comuna din Neamt a fost prins la lipist afise cu PSD, iar un pictor din Piatra Neamt a eliminat din vernisajul sau doua picturi cu "tenta" PSD - acestea sunt doar cateva din "perlele" surprinse de presa locala in primele zile ale campaniei electorale in tara.

Din campanie edunate (1)Foto: Colaj foto

Seful Politiei Locale Baltatesti la lipit de afise PSD

Gorgan Costica Costinel, seful Politiei Locale Baltatesti, comuna cu primar liberal la origine, ar fi fost surprins de rteporteri cand lipea afise PSD. Informatia a fost publicata de catre Mesagerul de Neamt. Luat la intrebari, polististul s-ar fi aparat spunand ca activeaza ca persoana particulara, nu in timpul serviciului.

Tablouri cu Ponta si Iliescu, scoase dintr-un vernisaj

Tot in Neamt, un tanar artist pe nume Adrian Leonte ar fi eliminat din colectia tablourilor sale dintr-un vernisaj tocmai doua din operele care ii caricaturizau pe Ion Iliescu si Victor Ponta.

"Gestul de excludere a acestor lucrari nu este unul foarte inspirat deoarece a fost prost perceput de toata lumea. Cei care sunt contra PSD au interpretat ca arta este constransa de comunistii de la PSD iar cei care sunt pro PSD au interpretat ca intentionat au fost scoase lucrarile ca sa nu apara personaje PSD in atentia publica si sa fie marginalizati", scrie Ziar Piatra Neamt.

Campanie PSD cu primarii PDL

In Bistrita Nasaud, presa locala acuza PSD-ul ca isi face campanie in mai multe comune folosindu-se pe afise de imaginile unor primar PDL.

"Cinci primari democrat-liberali apar deja alaturi de liderii PSD, pe bannerele din comunele lor. Cei cinci primari sunt Vasile Laba din Bistrita Bargaului, Ioan Szabo din Sant, Doru Crisan din Prundu Bargaului, Dumitru Buscoi din Zagra si Aurel Horea din Ilva Mica", scrie observatorbn.ro

Imn pe ritmuri de manele, dedicat Miscarii Populare

In Bihor, manelistul oradean Costelus Guias s-ar fi inscris de curand in Miscarea Populara. Ulterior, manelistul ar fi compus un imn neoficial.

Difuzata pe Youtube cu titlul "Costelus dedicat Miscarea Populara", maneaua il critica pe Ponta, care "te arde cu pompa", si ii lauda, evident, pe presedinte si pe cele doua Elene, Basescu si Udrea, cu refrenul "Eu nu ma plimb liberal / Nu pot sa fiu social / Eu ma misc doar popular, ma! / Asta-i PMP-ul, vere / Noi avem doua Elene / Si Basescu-i la putere"/, scrie bihorel.ro