Arena Nationala este un stadion sigur, potrivit Jandarmeriei Municipiului Bucuresti, care a organizat, joi, o simulare pentru a stabili daca institutia este pregatita in eventualitatea unor incidente.

"Jandarmeria Municipiului Bucuresti a organizat o activitate de pregatire a intregului personal pentru evenimentele care urmeaza sa fie organizate pe Arena Nationala. La aceasta activitate au participat reprezentanti ai tuturor institutiilor cu atributii pe linia ordinii publice si sigurantei nationale din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor", a precizat institutia, citeaza Mediafax.

Jandarmii au prezentat diferite moduri de actiune in situatii care pot aparea pe timpul executarii misiunilor de ordine publica, cu implicatii directe asupra sigurantei spectatorilor.

"Exercitiile prezentate au avut menirea sa releve faptul ca noul stadion va fi un stadion sigur, iar daca situatia va impune o eventuala interventie a Jandarmeriei, institutia este pregatita sa ia masurile necesare impotriva celor care incalca legea, in conditii de siguranta deplina pentru spectatori", arata sursa citata.

In 6 septembrie, de la ora 21.30, pe Arena Nationala, echipa nationala a Romaniei intalneste prima reprezentativa a Frantei, in cadrul preliminariilor Euro 2012.