Fiscul organizeaza in urmatoarea perioada licitatii in vederea vanzarii, printre altele, de locuri de veci, bijuterii, autoturisme si ecrane LCD pentru telefoane mobile, conform celor mai recente date publicate pe site-ul oficial al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), scrie Gandul, citat de Mediafax.

Persoanele interesate de achizitionarea bunurilor puse in vanzare de catre Fisc pot gasi informatiile complete privind ofertele, preturile si data efectiva a licitatiilor, fie pe site-urile oficiale ale Directiilor Generale ale Finantelor Publice judetene, fie direct la sediile acestora.

Ce vinde Fiscul in Brasov

Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Brasovofera spre vanzare, prin licitatie, un autoturism BMW neinmatriculat si o alee. Valoarea autoturismului BMW este estimata la suma de 7.602 lei. Vehiculul are caroseria zgariata, farul din stanga fata spart, parbrizul crapat si trapa incompleta. Aleea la capatul strazii Dr. Toma Ionescu, are o suprafata de 173 de metri patrati si a intrat in proprietatea statului prin succesiune vacanta.

Valoarea sa este estimata la suma de 46.848 de lei.

Ecrane LCD si terenuri arabile licitate in judetul Ilfov

In judetul Ilfov, DGFP pune in vanzare 3.725 de ecrane de tip LCD pentru telefoane mobile, a caror valoare a fost estimata la suma de 37.250 de lei, dar si diferite modele de cabluri de conectare pentru telefoanele mobile si terenuri arabile. Pretul de pornire la licitatie

In vanzare sunt puse, de asemenea, cinci terenuri arabile extravilane cu suprafete ce variaza intre 800 si 16.800 de metri patrati, aflate in localitatile Magurele si Ciorogarla.