Mormantul lui George Nagi din Cimitirul "Sfantul Gheorghe" din municipiul Calarasi a luat foc, duminica, fiind distruse total crucea, un tablou cu cu fotografia omului de afaceri si coroanele de flori si partial placa din marmura, incendiul fiind stins de pompieri, relateaza Mediafax.

Localnicii care au trecut prin cimitir duminica dimineata spun ca la un moment dat la mormantul fostului patron al Aldis au aparut doi tineri, un baiat si o fata, care insa nu ar fi aprins niciun foc, dupa care au vazut ca s-a declansat un incendiu.

La fata locului a mers un echipaj de pompieri militari care a lichidat in cateva minute incendiul.

"Am ajuns imediat la fata locului. Incendiul a fot rapid localizat si lichidat, iar primele cercetari arata ca focul a izbucnit de la lumanarile aprinse in preajma mormantului", a declarat plt. maj. Mirel Roman de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Calarasi.

In urma incendiului au fost distruse in totalitate crucea, un tablou cu fotografia omului de afaceri si coroanele de flori si partial placa din marmura.

Patronul producatorului de mezeluri Aldis, George Naghi (59 de ani), a decedat, in 7 august, iar sotia sa, Alina (54 de ani), a fost ranita grav in urma unui accident nautic care a avut loc pe Bratul Borcea al Dunarii.