Cei sapte membri ai clanului "Metin" din Capitala, ridicati luni dimineata in urma a sase perchezitii si cercetati pentru infractiuni cu violenta, au fost audiati de politisti si au primit ordonante de retinere pentru 24 de ore, fiind dusi la instanta cu propunere de arestare preventiva.

Audierile au avut loc la Politia Capitalei, cei sapte fiind dusi, luni dupa-amiaza, la Judecatoria Sectorului 4, pentru stabilirea mandatelor de arestare preventiva, a declarat, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca.

Politistii au facut sase perchezitii, luni dimineata, in Capitala, pentru prinderea membrilor clanului "Metin", cunoscuti ca fiind foarte violenti. Ei au fost implicati recent intr-un conflict in care s-au folosit si pistoale cu bile din cauciuc.

Ancheta in acest caz este desfasurata de Politia Capitalei, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucuresti, a declarat Diana Sarca.

Cei sapte barbati cautati de politisti au fost implicati intr-un scandal, de Sfanta Maria, in Sectorul 4, cand in timpul conflictului s-au folosit si pistoale cu bile din cauciuc.

Membrii gruparii "Metin" sunt cunoscuti in lumea interlopa ca fiind extrem de violenti si periculosi.