Procurorii au inceput urmarirea penala pentru ultraj impotriva celor cinci suporteri bulgari care au fost implicati, joi seara, intr-un incident pe o strada din Cluj-Napoca, inaintea meciului de fotbal Steaua Bucuresti - TSKA Sofia, transmite Mediafax.Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Cluj, Alma Bruja-Brehariu, a declarat ca cei cinci suporteri bulgari sunt urmariti penal pentru ultraj, in urma incidentelor petrecute pe o strada din municipiul Cluj-Napoca inaintea meciului Steua Bucuresti - TSKA Sofia.

La ora transmiterii acestei stiri, cei cinci suporteri bulgari se afla la Sectia 1 de Politie, unde sunt in continuare audiati.

Cinci suporteri bulgari au fost ridicati de jandarmi si dusi la o sectie de Politie, dupa ce au avut o altercatie pe strada cu un cuplu si au agresat-o pe femeie, inaintea meciului Steaua Bucuresti - TSKA Sofia, devenind recalcitranti si lovind masina Jandarmeriei.

Incidentul in care au fost implicati suporterii bulgari s-a petrecut inaintea meciului Steaua Bucuresti - TSKA Sofia, din prima mansa a play-off-ului Ligii Europa, care a inceput, joi, de la ora 20.30, la Cluj-Napoca.

Unul dintre suporterii bulgari a lovit-o pe tanara, moment in care jandarmii aflati in zona l-au imobilizat pentru a-l urca in duba. Imediat, alti cativa suporteri bulgari au inceput sa loveasca si sa zgaltaie duba Jandarmeriei, in incercarea de a-si salva conationalul.

Jandarmii au intervenit si i-au retinut pe recalcitranti, potrivit Andei Pop, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Cluj, cinci suporteri bulgari fiind dusi la Politie pentru audieri.

Partida Steaua Bucuresti - TSKA Sofia, din prima mansa a play-off-ului Ligii Europa, a inceput, joi, de la ora 20.30, la Cluj-Napoca, si s-a terminat cu scorul de 2 - 0 in favoarea echipei bucurestene.