O tanara de 24 de ani este suspectata ca ar fi comis mai multe spargeri din locuinte impreuna cu un barbat de aceeasi varsta. Tanara provine dintr-o familie de dascali si de ofiteri de armata. Matusa ei este director de scoala, iar bunica ei este o profesoara extrem de apreciata.

Femeia retinuta miercuri in Capitala pentru spargeri de locuinte este educatoare la Gradinita nr. 94 din sectorul 6. Tanara provine dintr-o familie de dascali si de ofiteri de armata. Matusa ei este director la o scoala, iar bunica ei este o profesoara extrem de iubita, potrivit unor inspectori scolari, transmite Realitatea TV.

In urma cu doi ani tanara s-a titularizat in invatamant cu o medie peste 9. A obtinut un post la o gradinita de elita din sectorul sectorul 6, gradinita nr. 94.

Colegii femeii spun ca in ultima vreme educatoarea lipsea de la serviciu, cerandu-le colegilor sa-i tina locul la ore.

Tanara, in varsta de 24 de ani, cat si complicele ei, ar fi dat de-a lungul timpului mai multe spargeri. Politistii de la Investigatii Criminale sector 6 spun ca au reusit sa probeze trei furturi din locuinte comise de cei doi.

Cei doi suspecti au incercat sa scape de oamenii legii. Politistii i-au somat insa de cateva ori, iar cand au vazut ca nu se opresc au tras patru focuri de avertisment in plan vertical. Intreaga actiune a avut loc intr-o zona aglomerata unde se afla un hipermarchet si mai multe banci.

"Am vazut pe cineva pe partea cealalta la rond, cu pistolul indreptat in sus. Tragea, dar in sus", a povestit un martor.

Cei doi au fost dusi la sectia 22 de Politie pentru audieri.

Vezi aici imaginile cu flagrantul politiei.