Traficul rutier este ingreunat la iesirea de pe Autostrada Soarelui, in zona podului de la Cernavoda, unde au fost trimise echipaje suplimentare de politisti rutieri, insa blocajul din apropierea statiei de taxare de pe Autostrada Soarelui a fost remediat, astfel ca se circula in conditii bune, informeaza Mediafax.

La iesirea de pe Autostrada Soarelui A2 au fost trimise echipaje suplimentare pentru fluidizarea circulatiei, existand dificultati pe sensul de mers spre Constanta, din cauza vitezei mari cu care soferii ies de pe autostrada, ajungand sa se blocheze in coloana, potrivit reprezentantilor Infotrafic.

Totusi, pe autostrada se circula in conditii bune, fiind remediat ambuteiajul de vineri dimineata din apropierea statiei de taxare.

Pentru a se asigura ca traficul se desfasoara in conditii bune, reprezentantii Infotrafic posteaza mesaje informative pentru soferi pe panouri montate pe marginea sau deasupra autostrazii, astfel ca acestia vor sti la orice ora unde exista probleme si cum ar trebui sa-si adapteze viteza.

Traficul rutier pe Autostrada Soarelui, dispre Bucuresti catre Constanta, a fost blocat vineri, de la ora 9.20, in apropierea statiei de taxare, incepand cu kilometrul 144 formandu-se coloana de 40-50 de masini. Politia Rutiera a trimis echipaje in zona pentru fluidizarea circulatiei.

Pe de alta parte, traficul se aglomereaza in zona Podului Cernavoda, intrucat la un moment dat circulatia este redirectionata prin Cernavoda, deoarece se lucreaza pe drumul ce ocoleste orasul, catre Medgidia.