Primaria Capitalei anunta ca se va inchide circulatia la intersectia strazilor Berzei, Dinicu Golescu si G-ral Berthelot in perioada 11 august - 11 noiembrie pentru continuarea lucrarilor pe traseul diametralei Berzei-Buzesti-Uranus.

Devierea circulatiei se va face pe strazile Virgiliu, Stirbei Voda, Popa Tatu si Mircea Vulcanescu.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri de PMB, citat de Aerpres, reprezentantii municipalitatii si cei ai Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului au hotarat, dupa dezbaterea publica din 15 iulie, referitor la diametrala Berzei-Buzesti, implementarea unor solutii pentru protectia monumentelor istorice si valorilor de patrimoniu din zona.

Dupa dezbateri, specialistii PMB si cei ai MDRT au decis masuri de conservare a Halei Matache si de punere in siguranta pana la demararea unui proces de restaurare a monumentului istoric.

Primaria Municipiului Bucuresti va organiza, cu sprijinul Ordinului Arhitectilor din Romania si MDRT, un concurs de solutii de arhitectura in vederea reamenajarii zonei Pietei Matache si a spatiilor publice adiacente, inclusiv integrarea Halei, care va fi initiat pana la 30 octombrie.