Un barbat - retinut de politisti pentru vatamare corporala si lipsire de libertate, dupa ce si-a agresat concubina - s-a aruncat, miercuri, de la etaj in cladirea unde este sediul Parchetului Capitalei, unde fusese dus pentru audieri.

Barbatul si-a agresat, marti concubina pe care a lovit-o, a sechestrat-o si a pus-o "sa dea drumul la gaze ca sa moara amandoi", au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Barbatul a fost retinut, in baza unei ordonante pentru 24 de ore, de catre politistii Sectiei 13 Bucuresti, sub acuzatiile de lipsire de libertate si vatamare corporala.

Politistii l-au dus, miercuri dimineta, la Parchetul Judecatoriei sectorului 3, in cladirea careia se afla si Parchetul Tribunalului Bucuresti. Politistii au propus Parchetului sa ceara instantei emiterea unui mandat de arestare preventiva.

In timp ce procurorul de caz o audia pe concubina barbatului, acesta era sub garda politiei, incatusat. Retinutul a fortat aparatoarea casei scarii si s-a aruncat de la etajul 5 al cladirii.

Managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti - Ilfov, Alis Grasu, a declarat pentru Mediafax ca un barbat de 25 de ani s-a aruncat de la etajul cinci, in casa liftului de la Parchetul Capitalei.

Barbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral deschis cu hemoragie masiva, dar este constient, a precizat Alis Grasu.

Acesta a fost preluat de un echipaj de terapie intensiva SMURD si dus la Spitalul Floreasca.