Trei adolescenti cu varste cuprinse intre 11 si 15 ani, din Craiova, au fost prinsi de o patrula de jandarmi, in noaptea de miercuri spre joi, la scurt timp dupa ce reusisera sa fure un autoturism parcat in aproprierea Spitalului Judetean de Urgenta, cu care se plimbau pe Bulevardul 1 Mai, relateaza Mediafax.

Un echipaj al Gruparii de Jandarmi Mobile Craiova a sesizat, in noaptea de miercuri spre joi, pe Bulevardul 1 Mai din municipiu, ca intr-o masina se afla trei copii, iar in momentul in care jandarmii au incercat sa-i opreasca cel aflat la volan a accelerat.

Adolescentul de la volan a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina intr-un rond de flori.

Cei trei tineri au fugit de la fata locului, iar jandarmii au plecat in urmarirea acestora si i-au prins la scurt timp, ducandu-i la Sectia 2 Politie.

Cei trei, cu varste de 11 ani, 13 ani si 15 ani, toti din Craiova, reusisera sa fure autoturismul dintr-o parcare de langa Spitalul Judetean de Urgenta din municipiu, iar in interiorul masinii au gasit si cheia de rezerva.

Adolescentii sunt cercetati pentru furt calificat si distrugere, iar cel de 15 ani este anchetat si pentru conducere fara permis.